PAUW Dashboard

PAUW biedt alles voor het digitaal verzamelen, berekenen en analyseren van het Gemeentefonds. Naast PAUW bieden we het dashboard aan in een aparte applicatie, wat de belangrijkste herverdeeleffecten van de herijking van het gemeentefonds op een optimale manier weergeeft. Alle belangrijke herverdeeleffecten in één omgeving.

Lees meer

  • Krijg inzicht in het ontstaan van herverdeeleffecten
  • Maak gebruik van een gebruiksvriendelijk dashboard
  • Het dashboard wordt automatisch ververst met nieuwe informatie

PAUW Dashboard

Met de komende herijking van het gemeentefonds wil je snel inzichtelijk hebben wat dit voor jouw gemeente betekent. Speciaal daarvoor hebben het we PAUW Analytics Dashboard ontwikkeld. Dit dashboard is gemaakt in Microsoft PowerBI en je kunt er direct mee aan de slag. Je bent zo snel in staat om te kijken wat de herijking voor jou betekent.

Je kunt de herverdeeleffecten zien per domein, cluster of maatstaven en vergelijken met andere gemeenten. Zo kun je vragen die je krijgt uit de interne organisatie direct beantwoorden.

Je kunt het PAUW dashboard eenvoudig aanvragen via onderstaand contactformulier. Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op over de oplevering van het dashboard. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Dirk Jans via dirk.jans@inergy.nl of Sonja Valstar via sonja.valstar@inergy.nl .

Vraag het dashboard aan

Vraag het PAUW dashboard aan

Mocht je na het invullen van het formulier geen bedankpagina zien, probeer het dan nog eens in een andere browser zoals Google Chrome of Microsoft Edge.    Hierbij bevestig ik dat ik het PAUW Dashboard wil aanschaffen voor de prijs van € 695,- exclusief btw.

    Ik ga akkoord met de voorwaarden.

    Bekijk en download de voorwaarden.