LIAS Enterprise

Ideaal P&C proces met LIAS

Kosten
€ 495,– p.p. (exclusief BTW inclusief studiemateriaal en lunch)

Wanneer 28 maart en 20 juni

Waar Willy Brandtlaan 81 6716 RJ Ede

Over de training

Tijdens de implementatie zijn er inrichtingskeuzes gemaakt die op dat moment de juiste of het meest praktische waren, maar mogelijk nu niet meer aansluiten op uw werkproces. Inmiddels is uw werkwijze veranderd of de organisatie maar ook LIAS zelf staat niet stil. Hierdoor haal je mogelijk niet het optimale uit LIAS waardoor u achteruit gaat in tijd en kwaliteit.

Deze training brengt u op de hoogte wat er mogelijk is binnen LIAS en welke relaties er binnen de applicatie zijn. Hierdoor bent u beter in staat om te bepalen waar u uw P&C proces kan bijstellen. Bij de training zijn ook andere organisaties aanwezig waardoor u kan leren van de ervaringen van andere klanten. De trainer geeft u handvatten om een werkplan te maken voor de implementatie van de onderdelen

Het programma

De volgende onderwerpen worden behandeld:

• Modules binnen LIAS en relaties daarbinnen;
• Opzetten scrumboard (werkplan);
• Financiële onderdelen binnen LIAS;
• Ontsluiten van de gegevens;
• Visie ontsluiting P&C documenten via internet;
• Online (dashboard).

Resultaat

Tijdens deze training leert u het ideaal typische P&C werkproces vanuit het perspectief van LIAS. U krijgt een breed beeld wat er met LIAS kan en kan hierdoor sneller en betere aanpassingen doorvoeren in eigen P&C proces. Of opdracht geven voor de implementatie van nieuwe onderdelen van LIAS. U leert welke relaties de verschillende modules hebben om zo het maximale uit LIAS te halen.

Aanmelden

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor deze training

Contactgegevens

AdresgegevensFactuurgegevensDatum & Deelnemers


Training Data

Dag(en) Datum Tijd
1 28/03/2019 en 20/06/2019 9:00 tot 4:30
1 20/06/2019 9:00 tot 4:30