LIAS Enterprise

Introductietraining LIAS Enterprise

Duur Training duurt 1 dag van 09:00 tot 16:30

Kosten € 495,– p.p. (exclusief BTW inclusief studiemateriaal en lunch)

Wanneer
Zie trainings data.

Waar
Da Vincilaan 3, 6716 WC Ede

Over de training

Een key-user of helpdeskmedewerker komt in contact met gebruikers uit verschillende disciplines die met LIAS Enterprise werken. Ze moeten kunnen meedenken met de gebruiker hoe de P&C cyclus binnen LIAS Enterprise worden gebruikt. De training verschaft een beeld van de verschillende modules binnen LIAS Enterprise. De nadruk ligt op de toepassing van LIAS Enterprise binnen een P&C cyclus zodat u in staat bent vragen te beantwoorden die vanuit de organisatie komen. De training kan worden gebruikt ter voorbereiding op de implementatie van LIAS Enterprise.

Het programma

De volgende onderwerpen worden behandeld: • Toelichting op de modules binnen LIAS Enterprise. • Programma opbouw binnen LIAS Enterprise. • Interpreteren van het financiële exploitatie scherm. • Inrichten autorisatie. • Aanpassingen binnen documentmanagement. • Aanpassingen binnen prestatiemanagement.

Resultaat

U weet welke modules er binnen LIAS Enterprise zijn, zodat u algemene vragen vanuit de organisatie kunt beantwoorden. Binnen documentmanagement en prestatiemanagement bent u in staat om aanpassingen door te voeren in de documenten. U kunt gebruikers op weg helpen en wanneer u hier niet goed uitkomt een goede vertaling maken richting LIAS.

Aanmelden

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor deze training

Contactgegevens

AdresgegevensFactuurgegevensDatum & Deelnemers

Training Data

Dag(en) Datum Tijd
1 15/08/2019 09:00 tot 16:30
1 07/10/2019 09:00 tot 16:30
1 04/11/2019 09:00 tot 16:30