LIAS Enterprise

Nieuwe release 1.58 training

Duur Training duurt 1 dag van 09:00 tot 16:00

Kosten € 495,– p.p. (exclusief BTW inclusief studiemateriaal en lunch)

Wanneer op aanvraag

Waar Willy Brandtlaan 81 6716 RJ Ede

Over de training

Deze training brengt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van LIAS Enterprise versie 1.58. De modules waarin aanpassingen zijn doorgevoerd worden behandeld. Wanneer er nieuwe modules zijn bijgekomen, worden deze ook behandeld. Tijdens de training wordt er ook een doorkijk gegeven waar u de komende maanden op moet letten bij het gebruik van LIAS Enterprise. U moet hierbij denken aan een jaarovergang of een stappenplan ter voorbereidingen van de jaarbegroting of jaarrekening. Het laatste uur van de training wordt gebruikt om vragen/problemen rond LIAS Enterprise te behandelen. Deze training geeft u ook de mogelijkheid om met andere applicatiebeheerders te praten over hoe andere organisaties LIAS Enterprise gebruiken en op deze manier ideeën uit te wisselen. De perfecte training voor het nieuwe P&C jaar 2020.

Het programma

De volgende onderwerpen worden behandeld: • Nieuwe functionaliteit in 1.58. • Aandachtspunten komend jaar. • Online publicaties • Opgeloste bugs.

Resultaat

Tijdens deze training leert u welke schermen er binnen LIAS Enterprise zijn aangepast en hoe deze zijn in te richten. De wijzigingen en toevoegingen in functionaliteit zijn beter over te dragen in de organisatie. U ontvangt een algemeen stappenplan wat te doen voor het eerst volgende P&C moment dat eraan komt.

Aanmelden

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor deze training

Contactgegevens

AdresgegevensFactuurgegevensDatum & Deelnemers