P&C Rapportage

Onlinepublicaties en wettelijke richtlijnen

Duur Training duurt een 1 dag van 09:00 tot 16:30

Kosten € 495,– p.p. (exclusief BTW inclusief studiemateriaal en lunch)

Waar Willy Brandtlaan 81 6716 RJ Ede

Over de training

Per september 2018 moet u voldoen aan de nieuwe toegankelijkheidswetgeving voor onlinepublicaties. Deze nieuwe wetgeving heeft impact op bestaande en toekomstige online publicaties. Met deze training leert u welke impact deze wetgeving heeft op uw onlinepublicaties en de inrichting van LIAS Enterprise. Hierdoor bent u in staat om sneller en efficiënter uw onlinepublicaties te bouwen in LIAS Enterprise. Met een concreet voorbeeld wordt de impact van de nieuwe richtlijnen van een onlinepublicatie besproken. Gaat u voor het eerst met behulp van LIAS Enterprise een onlinepublicatie maken, dan is deze training ook geschikt voor diegene die betrokken zijn bij het tot stand komen van de onlinepublicaties.

Het programma

De volgende onderwerpen worden behandeld: • Nieuwe toegankelijkheidswet • Proces onlinepublicaties • Nieuwe templating LIAS • Het aanmaken van documentstructuur • Tabellen geschikt om te publiceren • Het maken van financiële dataset t.b.v. van de publicatie

Resultaat

Tijdens deze training behandelen we welke impact de nieuwe wetgeving heeft op onlinepublicaties. Hierdoor bent u in staat om een eigen inschatting te maken of uw publicatie voldoet. U weet hoe u het document in LIAS Enterprise inricht inclusief financiële tabellen op basis van de toegankelijkheidswetgeving en LIAS richtlijnen. U bent in staat om opmaak welke niet correct kan worden gepubliceerd te herstellen in LIAS Enterprise. U krijgt inzicht in het tot stand komen van een onlinepublicatie. Wilt u concreet oefenen met het bouwen van een online publicatie na deze training bieden we nog een verdiepingstraining aan.

Aanmelden

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor deze training

Contactgegevens

AdresgegevensFactuurgegevensDatum & Deelnemers

Training Data

Dag(en) Datum Tijd
1 02/09/2019 09:00 tot 16:30
1 18/11/2019 09:00 tot 16:30