Maak het controleren van de jaarrekening een stuk eenvoudiger met krachtige data-analyse

Als er één beroepsgroep vertrouwd is met data, dan zijn het wel accountants. Dagelijks duiken ze in de boeken om transacties en betaalgedrag te controleren. Maar wat als accountants kunnen profiteren van een krachtig systeem voor dataverwerking, zodat ze nooit meer handmatig hun brondocumenten hoeven te samenstellen, overzetten en checken? Juist. Dan worden ze een échte trusted partner voor financiële, fiscale en ondernemingsvraagstukken.

Data-analyse speciaal voor accountancy

Organisaties nemen geen accountants in dienst vanwege hun vergaande kennis van Excel. Nee, hun meerwaarde zit hem vooral op het vlak van adviseren, meedenken, bijsturen. Met een krachtig systeem voor dataverwerking en –analyse kunnen accountants zich ongestoord op die meerwaarde toeleggen. De Inergy Accountancy Solution genereert de brondocumenten die de basis vormen voor het controleproces. Razendsnel en volledig automatisch. Het haalt de juiste informatie op, voegt het samen, maakt het gereed voor analyse én voert de controles uit. Niet steekproefsgewijs, maar op alle gegevens. De Inergy Accountancy Solution maakt bovendien gebruik van gangbare exportformaten, voor een eenvoudige koppeling met financiële pakketten en bankomgevingen.

Business voordeel

  • Een aanzienlijke tijdsbesparing op het controleproces van jaarrekeningen.
  • Van deelwaarnemingen naar een volledige controle van brondocumenten.
  • Meer focus op advies doordat technologie het routinematige werk overneemt.
  • Nieuwe verrassende inzichten dankzij uitgebreidere mogelijkheden voor risicoanalyse, big data-analyses en datavisualisaties.

Het resultaat

Met de Inergy Accountancy Solution combineer je de nauwkeurigheid en ongekende snelheid van technologie met de expertise en het persoonlijke advies van uw accountants. Zo ontwikkel jij je eenvoudig tot échte trusted partner voor jouw klanten.

Richard van Seeters

Wilt u meer weten over deze mooie accountancy-solution?

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op – of neem direct contact met ons op.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Richard van Seeters via richard.van.seeters@inergy.nl