Snel naar content

Audits

Audits

Inergy heeft onafhankelijke, gecertificeerde auditors die je bijstaan met een audit op jouw systemen en processen. Inergy ondersteunt je met de diverse audits.

Lees meer

Audits van Inergy

Waarom Inergy

Wil je inzicht in de kwaliteit van jouw organisatie? Onze onafhankelijke, gecertificeerde auditors (RE’s) zijn beschikbaar voor het uitvoeren van audits voor jouw organisatie. Zo kan je vertrouwen op de kwaliteit van je bedrijfsprocessen en systemen. Met verschillende audits brengen de auditors voor alle kritieke bedrijfsprocessen de situatie in kaart.

Binnen de overheid en zorg zijn mensen steeds meer afhankelijk van het goed functioneren van informatiesystemen. Daarom is het van groot belang dat je kan vertrouwen op de kwaliteit van de processen en systemen. Daarnaast is auditing een manier om inzicht te krijgen in de kwaliteit van projecten. Fouten binnen een project kunnen leiden tot problemen in de werkprocessen, desinvesteringen en financiële schade.

De auditor bewaakt de kwaliteit bij projecten. Ook signaleert hij tijdig of het doel gehaald wordt binnen het kader van de toegewezen middelen.

De audits van Inergy Auditservices

ENSIA audit

ENSIA audit

De ENSIA-audit is voor gemeentelijke informatiebeveiliging. Met ENSIA richt je het verantwoordingsstelsel voor informatieveiligheid zo effectief en efficiënt mogelijk in. Met deze audit ben je verzekerd van een optimale verantwoording.

Lees meer

VIPP audit

VIPP audit

De VIPP (Versnellingsprogramma informatie-uitwisseling patiënt en professional) Audit is speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen. De audit is gericht op het implementeren van de mogelijkheden waarmee de uitwisseling van informatie tussen patiënten en zorgverleners verbetert en makkelijker maakt.

Lees meer

DigiD audit

DigiD audit

Voldoe aan alle DigiD-normen met de DigiD-audit. Om gebruik te mogen maken van een DigiD-aansluiting op je website stelt de overheid een audittraject verplicht. Wij verzorgen de DigiD-audit voor jouw organisatie. Indien gewenst voeren wij ook een penetratietest uit als onderdeel van het DigiD-assessment.

Lees meer

SUWI audit

SUWI audit

Sinds de invoering van de Regeling SUWI ben je als gemeente verplicht om de beveiliging van Suwinet op orde te hebben. Met de SUWI-audit geven wij je inzicht in de mate waarin je voldoet aan de eisen voor de beveiliging.

Lees meer

WPG audit

WPG audit

De Wet politiegegevens (Wpg)-audit richt zich op hoe het verwerken van politiegegevens is georganiseerd, de maatregelen en procedures die daarop van toepassing zijn én de werking daarvan.

Lees meer