Realiseer jouw ambities met de BI roadmap

Business Intelligence draait om het gestructureerd verzamelen en analyseren van grote hoeveelheden gegevens en het omzetten ervan naar managementinformatie. Onze roadmap brengt eerst jouw huidige situatie in kaart, vervolgens de ideale situatie en definieert de te volgen stappen tussen beide.

Business Case met investeringsoverzicht

De roadmap maakt inzichtelijk hoe je processen beter en efficiënter kan sturen. Zowel de kwantitatieve als de kwalitatieve baten beschrijven wij in een begeleidende Business Case. Dat geldt ook voor de kosten van realisatie.  

Korte-, middellange- en langetermijnstrategie

Om jouw organisatie snel te laten profiteren van de verbeterde BI-omgeving inventariseren wij mogelijke quick wins die tussentijds gerealiseerd kunnen worden. Ook maakt de roadmap inzichtelijk hoe je op middellange- en lange termijn gaat profiteren van Business Intelligence.

Een adequaat, breed gedragen BI-plan

Op basis van jouw strategische- en tactische prioriteiten creëren we een maakbaar plan met concrete doelen. Zo is het voor al je medewerkers te begrijpen en kan je het breed uitdragen binnen jouw organisatie. Inergy stimuleert organisaties sinds 2002 het maximale uit de beschikbare datastromen te halen. Wij helpen klanten in diverse sectoren bij het ontwikkelen van hun Business Intelligence.

  • Sodexo
    “Inergy wist ons direct te overtuigen met hun pragmatische aanpak en kennis van Business Intelligence.”

    Sodexo

  • SAP
    “Inergy zorgt er niet alleen voor dat de rapportages 24x7 beschikbaar zijn, maar ook dat we deze rapportages kunnen aanpassen aan de veranderende behoeften van de klanten.”

    SAP

SodexoSAP
Richard van Seeters

Bent u klaar voor de volgende stap?

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op – of neem direct contact met ons op.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Richard van Seeters via richard.van.seeters@inergy.nl