Snel naar content
Team van audit

Even voorstellen, het team van Inergy AuditServices

Het afgelopen jaar heeft Inergy Auditservices bergen werk verzet. Naast diverse soorten audits en de nieuwe Wpg-audit was het een uitdagend en succesvol jaar. Met deze groei is ook het team uitgebreid. Twee nieuwe auditors versterkten het team en daarom stellen we hier het gehele team graag aan je voor.

Foto Audit team Jorick van Dooremolen

Jorick van Dooremolen

Ik ben Jorick van Dooremolen, 27 jaar en in 2022 gestart bij Inergy als IT-auditor. In de afgelopen vijf jaar heb ik me beziggehouden met de ENSIA-audits, Suwinet-audits, DigiD-audits en VIPP-audits.

Informatiebeveiliging is allang niet meer alleen technisch of alleen organisatorisch. De grenslijn tussen deze twee werelden is een gebied waarin ik mij thuis voel. Ik vind het heel belangrijk om op diverse niveaus in een organisatie uitleg te geven over (het belang van) informatiebeveiliging en de praktische toepasbaarheid.


Foto Audit team Ronald Driehuis

Ronald Driehuis RE CISA CIPM

Ik ben Ronald Driehuis en ik heb al meer dan 14 jaar ervaring met gemeenten. Naast de vele audits heb ik ook bij meer dan veertig gemeenten informatiebeveiliging geïmplementeerd en audits voorbereid.

Daarnaast ben ik actief als FG in een gemeente en ben ik de trotse manager van het audit team.


Foto Audit team Daan Koot

Ir. drs. Daan Koot RI RE CISA CDPO

Ik ben Daan Koot, Informaticus met bijna 40 jaar ervaring, Informatiebeveiliger met meer dan tien jaar ervaring, IT-Auditor met ruim zes jaar ervaring. Als LSS Black Belt benader ik ook informatiebeveiliging als een continu verbeterproces, waarbij een IT-audit een essentiële stap is in dat proces.

Mijn doel tijdens een audit is daarom ook het stimuleren van de continue verbetering van informatiebeveiliging bij mijn klanten in de lokale overheid en de zorg.


Bianca Kraft

Ik ben Bianca Kraft, projectmanager van dit fijne team. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor de klant nadat het offerte traject is afgrond. Ik zorg voor alle communicatie rondom de diverse audits en stem de audit met klanten af. Op deze manier bewaak ik de voortgang en is het contact snel te maken. Dit werkt efficiënt.

Uiteraard sta ik nauw in contact met mijn collega Klaas Bakker. Hij verzorgt de sales voor ons team zodat ik ook weet wat er in het voortraject gebeurt en wat de wensen zijn voor de audit. Op deze manier verloopt de communicatie rondom de audit makkelijk en soepel. 


Sheilindra Soebhag RE AA CISA CRISC

Ik ben Sheilindra Soebhag en ik heb al meer dan twintig jaar auditervaring en ervaring binnen het publieke domein. Ik ben sinds 2021 bij Inergy werkzaam en richt mij op voornamelijk de Wpg-audits.


Sem te Velde

Ik ben Sem te Velde, IT-auditor bij Inergy audit services. Bij gemeentes in het noorden van het land voer ik voornamelijk DigiD en ENSIA-audits uit. Ik vind het interessant om te auditen omdat je bij iedere audit de werkwijzen, processen en procedures van de klant bekijkt en daardoor weer nieuwe kennis opdoet.

Daarnaast vind ik het leuk dat ik vaak in korte tijd een band opbouw met de auditee.  


Kwaliteit en ervaring

De auditors zijn bekend met de gemeentelijke werkprocessen en systemen. Door de gemeentelijke ervaring te combineren met ICT- en audiokennis, adviseren de auditors jou via de audits optimaal over mogelijke verbeteringen.

Het team werkt vanuit een kwaliteitssysteem om continue kwaliteit in het audioproces te waarborgen en natuurlijk te verbeteren. Het kwaliteitssysteem bestaat al een aantal jaar, waardoor de auditors goed weten hoe de medewerkers van gemeente geïnformeerd en begeleid moeten worden in het auditproces.


Heb je vragen voor het auditteam?

Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou organisatie kunnen betekenen neem dan snel contact met ons op. Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

3 redenen voor een snel dataplatform & hoe je dit voor elkaar krijgt

3 redenen voor een snel dataplatform & hoe je dit voor elkaar krijgt

Een goed dataplatform lepelt de data voor rapportages in een ogenblik op. En niet pas na een paar minuten. Waarom is snelheid zo belangrijk voor het werken met een dataplatform? In deze blog gaan we dieper in op die vraag en presenteren we drie heldere redenen.

Lees verder

Optimaliseren van rapportages met Power BI – Een succesverhaal bij Oosterberg

Optimaliseren van rapportages met Power BI – Een succesverhaal bij Oosterberg

Deze week waren we van Inergy bij onze klant Koninklijke Oosterberg voor deel twee van de workshop Power BI dashboard met het thema 'verkoop'. Het is geweldig om te werken met een organisatie die altijd op zoek is naar verbetering en efficiëntie.

Lees verder

ETL of ELT? Drie belangrijke performancevoordelen van ELT

ETL of ELT? Drie belangrijke performancevoordelen van ELT

Hoe sneller je waardevolle inzichten uit je data kunt halen, hoe beter. Daar komen veel aspecten bij kijken, waaronder de wijze waarop je data transformeert. Van oudsher werd hiervoor ETL (Extraction, Transformation, Load) gebruikt, maar inmiddels hebben veel dataspecialisten een voorkeur voor ELT. In dit blog bespreken we de voordelen van ELT voor een betere performance van je dataplatform en je business.

Lees verder