Snel naar content

Inergy Data & Analytics Event

17 Nov 2022 14:00

Hierbij nodig ik jou, als klant van Inergy, van harte uit voor ons Data en Analytics Event op ons kantoor in Woerden op donderdag 17 november van 14.00 uur tot 17.00 uur. 

We praten je bij over de laatste trends en ontwikkelingen rondom data en inspireren je om nog meer uit jouw data te halen. We Improve Performance! Meld je snel kosteloos aan.

Programma 

14.00 uur l Opening

Rene en Joost openen deze inspirerende en leerzame middag en heten jou welkom op ons kantoor.

14.15 uur l Privacy in je dataplatform (AVG-proof) door Daan Koot en Michiel Brunt 

Bij data & analytics draait alles om het werken met data. Hoe zorg je voor een platform en werkwijze waarbij je geen privacyregels schendt. Daan en Michiel praten je helemaal bij over dit belangrijke onderdeel.

14.40 uur l Het verleden, heden en toekomst van data & analytics door Frank Habers

We leren van het verleden om het heden beter te begrijpen en de toekomst beter te voorspellen. Dat geldt ook voor het vakgebied van data & analytics. In deze interactieve sessie duiken we in het verleden van ons vakgebied, om vervolgens gezamenlijk de toekomst te voorspellen.

15.00 uur l Data & Governance door Merijn Douwes

Datagedreven werken is meer dan het dataplatform benutten; hoe ga je als organisatie om met data? Een overzicht in het kort van Data Governance.

15.15 uur l Datasharing en monitization door Snowflake expert 
16.00 l Gezellige borrel

Meld je snel aan!

Praktische informatie

Ons kantoor in Woerden is makkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Vanaf het station loop je in 15 minuten naar ons kantoor en kom je met de auto is er genoeg parkeergelegenheid. Het adres is Pelmolenlaan 2 in Woerden. Neem als je voor ons pand staat de linker ingang.

Wil je al eerder komen om nog even wat te werken op ons kantoor? Laat dat dan weten via events@inergy.nl. Dan regelen we een werkplek voor je en zorgen we natuurlijk voor een heerlijke kop koffie en een lekkere lunch.

De hosts

Rene van Veen en Joost Henskens
Rene van Veen en Joost Henskens

CCO en COO bij Inergy

Rene en Joost schakelen dagelijks met onze klanten, leveranciers en medewerkers. Ze kennen de markt als geen ander en creëren dagelijks impact bij onze relaties met vernieuwende data oplossingen.

Daan Koot en Michiel Brunt
Daan Koot en Michiel Brunt

Lead Information System Auditor en architect bij Inergy 

Michiel heeft ruim twintig jaar ervaring in het helpen van organisaties om datagedreven te werken. Samen met klanten werken aan het realiseren van data platforms en het faciliteren van analyses met data, dat is wat hem iedere dag bezig houdt. Voor klanten in diverse branches heeft hij unieke oplossingen neergezet en met kennis en enthousiasme vele projecten tot een succes gemaakt. Daan ademt informatiebeveiliging en privacy. Hij werkt al ruim 30 jaar in de ICT, waarvan de laatste 10 jaar als auditor en adviseur Informatiebeveiliging.

Frank Habers
Frank Habers

Consultant Data & Analytics bij Inergy 

Frank is al meer dan 25 jaar werkzaam als expert in data en analytics. Hij is als consultant gestart bij een leverancier van Business Intelligence-software, daarna is hij overgestapt naar een consultancy-firma en in 1999 was hij een van de oprichters van Inergy. Binnen het vakgebied van data & analytics begeeft hij zich op scheidsvlak van techniek en business en heeft als doel om organisaties meer data gedreven te laten werken. Zijn stijl daarbij is het eenvoudig maken van complexe zaken. Frank vertelt je in deze sessie meer over de vijf onmisbare onderdelen van data gedreven werken en de scan die Inergy ontwikkeld heeft. 

Merijn Douwes
Merijn Douwes

Data Architect bij Inergy

Merijn is de schakel tussen onze klanten en techniek voor het realiseren van dataoplossingen. Een echte data-nerd: van pragmatisch gebruik van moderne datatechniek tot het omzetten van "data management" in werkbare vorm. Hij is tevens vrijwilliger bij DAMA NL als evangelist voor het inzetten van data governance binnen Nederlandse bedrijven.

Snowflake Expert
Snowflake Expert

bij Snowflake

We maken de naam van deze expert binnenkort bekend.

Meer evenementen

Alle evenementen