Onze werkwijze

In vier stappen vertalen we uw vraag naar concrete resultaten

Realiseer uw ambities met de BI roadmap

U weet wat uw ambities zijn en vraagt zich af hoe u ze kunt realiseren. We hebben deze vraag de afgelopen 15 jaar voor talloze bedrijven beantwoord. We maken hierbij gebruik van de Business Analytics Roadmap. Deze laat zien hoe we van het verzamelen van ruwe data naar inzicht, actie en resultaat gaan. 

Lees verder

Waardevolle inzichten uit Analytics

We ontsluiten databronnen op een georganiseerde manier, zodat we over een dataset beschikken waar we wat mee kúnnen. Uit deze ruwe data distilleren we waardevolle inzichten die we aan u opleveren in overzichtelijke dashboards en rapportages. Hiermee kunt u de gewenste optimalisaties uitvoeren in uw bedrijf.

Lees verder

Geautomatiseerde controle van de jaarrekening

Als er één beroepsgroep vertrouwd is met data, dan zijn het wel accountants. Dagelijks duiken ze in de boeken om transacties en betaalgedrag te controleren. Maar wat als accountants kunnen profiteren van een krachtig systeem voor dataverwerking, zodat ze nooit meer handmatig hun brondocumenten hoeven te samenstellen, overzetten en checken? Juist. Dan worden ze een échte trusted partner voor financ

Lees verder

Warmtevraag-In-Kaart (WIK)

Voorspel de warmtevraag en krijg grip op uw duurzame energieproductie

Lees verder

Hoe krijg ik een up to date klantenbestand met NAW-gegevens

Het actueel houden van adresgegevens van klanten is niet makkelijk. Mensen verhuizen, gaan trouwen of scheiden waardoor hun achternaam verandert of komen te overlijden. Hoe zorgt u dat uw database up-to-date is?

Lees verder

Lias, planning en control software

Met LIAS Enterprise beschikt u over een groot aantal slimme functionaliteiten om planning en control te digitaliseren en online te presenteren. LIAS Enterprise is snel te implementeren en te leren.

Lees verder

Uw rendement verhoogd en uw data beheerd

Uw hogere rendement is prachtig maar voor ons nog niet genoeg. Wij zorgen ervoor dat de data 24 uur per dag kloppend en volledig is. We monitoren de gehele datalogistiek, ook wanneer de rest van Nederland slaapt. Zo heeft u altijd het gewenste inzicht waarmee u uw rendementsverhogingen blijft realiseren. 

Lees verder