Afgelopen maandag stond in Heerlen de eerste dag van de ‘Drie Digitale Dagen’ op het programma. Na Heerlen werden op dinsdag en woensdag nog Hasselt en Aken aangedaan. Bij het evenement in Heerlen kon Inergy natuurlijk niet ontbreken. Vele collega’s waren aanwezig met als doel om bezoekers enthousiast te maken over Inergy. Zowel potentiële klanten, als ook potentiële collega’s.

De ochtend begon met een aantal centrale lezingen in het Forum. Nadat diverse partijen hun woordje hadden gedaan, heeft Maarten van Eijsden Inergy gepresenteerd. Maarten heeft aan de hand van een aantal business cases uitgelegd wat Inergy zoal doet en heeft a.d.h.v. Obvion de band met Heerlen uitgelegd.

Na de lunch konden de bezoekers kiezen uit een drietal workshops, waarvan een door Inergy werd gegeven. Aan de hand van een fictieve database van een bierbrouwerij liet Jim van Bemelen de deelnemers interactief kennis maken met Tableau. Onze Young Professionals hebben elk met een aantal deelnemers op een laptop de data te verkend aan de hand van Jim’s aanwijzingen. Gecombineerd met ludieke prijsjes en hier een daar een chocolaatje was dit een leuke, interactieve workshop, die met enthousiasme werd ontvangen door de deelnemers. Een en ander resulteerde in een geslaagde dag, waarbij veel mensen kennis hebben gemaakt met Inergy en waarbij de nodige contacten zijn gelegd.

Wil je meer informatie neem gerust contact op met Tom Loozen! tom.loozen@inergy.nl

 

Geschreven door Tom Loozen op