Snel naar content
kinderen spelen met zojuist cadeau gegeven knuffels

Inergy schenkt knuffels aan Bartiméus fonds

Inergy heeft aan de kinderen van de dagbesteding (therapeutische peutergroep (TPG) de Bosmuis, Dagbesteding Vogelbos en De Bosschool) van Bartiméus in Doorn mooie knuffels uitgereikt.

“De knuffels zijn een voormalig relatiegeschenk en zochten nog een mooie bestemming” aldus Danielle Pels. JanKees Lampe, mede-eigenaar van Inergy: “Bij deze kinderen hebben de octopussen een perfecte plek gekregen. Ze werden enthousiast ontvangen. De knuffels zijn heel zacht, felgekleurd en hebben lange tentakels waardoor de kinderen er goed aan kunnen voelen.” Collega Peter Denissen: “Mooi te zien hoe de knuffels een glimlach op de gezichten van de kinderen toverden.”

Bertine Vogelzang van Bartiméus Fonds: “Een mooi gebaar dat veel blije gezichten heeft opgeleverd, van peuters tot en met de jeugd. Hartelijk dank voor dit cadeau! Ook namens de begeleiders. Wij kijken er naar uit om samen met Inergy nog meer impact te maken. Zo ook op de LIAS klantendag 12 mei aanstaande.”

Relatie Bartiméus en Inergy

Inergy organiseert op 12 mei aanstaande de jaarlijkse LIAS klantendag  die in het teken staat van toegankelijkheid. De toegankelijkheid van software is daarin voor visueel gehandicapten een essentieel aspect. Inergy werkt samen met het Bartiméus Fonds om zo goed aan te sluiten bij deze doelgroep. Door de warme contacten en de affiniteit met dit onderwerp heeft Inergy ervoor gekozen om het jaarlijkse eindejaarsgeschenk naar relaties om te zetten in een donatie, deze keer voor het Bartiméus Fonds.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Op maandag 15 april is de Voorjaarsnota 2024 gepubliceerd. In deze nota is aangegeven dat de oploop van de opschalingskorting...

Lees verder

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

In de afgelopen weken hebben onze collega’s Joost Henskens, Suzanne Westland, Beyza Yilmaz en Danielle Pels vanuit JINC sollicitatietraining gegeven...

Lees verder

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

De LIAS Gebruikersdag 2024 in Vianen was een dynamische en informatieve bijeenkomst die werd bezocht door ruim 200 klanten van...

Lees verder