Snel naar content
de inergy kerstkaart uit 2019

Kerstgeschenk 2019, een gift aan het Bartiméus Fonds

We sluiten het jaar 2019 alweer bijna af. Een mooi moment om jou heel fijne feestdagen en alvast een geweldig 2020 te wensen.

We kijken terug op een feestelijk jaar waarin Inergy twintig jaar bestond, ons kantoor in Woerden is verhuisd naar een prachtige en duurzame locatie, we de 152ste gemeente als klant mochten noteren en we samen met jou veel impact creëerden. We improve performance!

We blikken ook vast vooruit naar 2020. We zitten niet stil. We innoveren, passen de nieuwste technieken toe, blijven waken over de veiligheid van jouw data en streven continu naar meer vooruitgang. Over die mogelijkheden gaan wij graag met jou in gesprek in het nieuwe jaar.

Wij doneren ieder jaar mede namens jou geld aan een goed doel. Wij vinden dit beter passen bij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid dan het versturen van kaarten of kerstpakketten. Dit jaar hebben wij gekozen voor het Bartiméus Fonds.

Het Bartiméus Fonds

In Nederland zijn circa 300.000 mensen blind of slechtziend. Uit onderzoek blijkt dat dit aantal de komende jaren stijgt. Oorzaken hiervoor zijn onder meer de vergrijzing, maar ook ziektes als diabetes waardoor veel jonge mensen worden getroffen. Het Bartiméus Fonds maakt zich sterk voor mensen die slechtziend of blind zijn. Wij vinden dat mensen met een visuele beperking alles uit het leven moeten kunnen halen wat erin zit.

Als je meer informatie wil over het Bartiméus Fonds of zelf ook een bijdrage wil doneren, kijk dan op https://bartimeusfonds.nl/geef-een-gift/. Wij steunen het project “Vraag maar raak”.

Project “Vraag maar raak”

Binnen het onderwijs wordt veel gebruikgemaakt van vragen als leermethode en als testmethode. Vragen zijn te onderscheiden in verschillende vraagtypen: gesloten vragen, open vragen, meerkeuzevragen, vragen waarbij antwoorden versleept of gerankt moeten worden, enzovoort. Er zijn ongeveer 75 verschillende vraagtypen, waarvan op dit moment slechts een heel klein aantal online toegankelijk is.

Met dit project willen we minimaal 50 vraagtypen toegankelijk maken en illustreren met duidelijke voorbeelden. Naast het technisch toegankelijk maken van de verschillende vraagtypen, is er ook veel aandacht voor de pedagogische kant van het toetsen. Op basis van up-to-date didactische kennis binnen het projectteam wordt bijvoorbeeld bekeken hoe de toegankelijke vragen worden ingericht zodat het specifieke leerdoel wordt bereikt.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Op maandag 15 april is de Voorjaarsnota 2024 gepubliceerd. In deze nota is aangegeven dat de oploop van de opschalingskorting...

Lees verder

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

In de afgelopen weken hebben onze collega’s Joost Henskens, Suzanne Westland, Beyza Yilmaz en Danielle Pels vanuit JINC sollicitatietraining gegeven...

Lees verder

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

De LIAS Gebruikersdag 2024 in Vianen was een dynamische en informatieve bijeenkomst die werd bezocht door ruim 200 klanten van...

Lees verder