Snel naar content
groep zit gefocust te werken bij powersessie how to dax

Powersessie: How to DAX

Donderdag 6 februari organiseerden wij bij ons op kantoor de Powersessie: How to DAX. Iedereen die zich graag wilde verdiepen in dit onderdeel van Power BI kon zich hiervoor aanmelden.

Voordat trainer en collega Floris Lemkes samen met de deelnemers de theorie indook, maakten zij alvast kennis met elkaar onder het genot van een heerlijk buffet. Na het eten nam iedereen plaats in in de zaal waar Floris ze meenam in de wondere wereld van DAX. De theorie kwam uitgebreid aan bod en de deelnemers gingen ook zelf aan de slag met opdrachten.

Na afloop was er een borrel. De eerste reacties waren al erg positief en ook uit de evaluatie kwam naar voren dat de deelnemers de training zeer goed hebben ervaren. Een greep uit de quotes:

“10 punten voor Floris! Hij heeft mensen enthousiast gemaakt / gekregen en heeft een hele goede training neergezet. Ook bij het eten was hij aanwezig om een praatje met je te maken wat ik erg leuk vind.”

“Geen tips, het was allemaal top. Leuke setting, goed eten en veel geleerd.”

Wil jij ook meer weten over DAX of op de hoogte blijven van onze Powersessies? Neem dan gerust contact op met Floris via floris.lemkes@inergy.nl.

 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Op maandag 15 april is de Voorjaarsnota 2024 gepubliceerd. In deze nota is aangegeven dat de oploop van de opschalingskorting...

Lees verder

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

In de afgelopen weken hebben onze collega’s Joost Henskens, Suzanne Westland, Beyza Yilmaz en Danielle Pels vanuit JINC sollicitatietraining gegeven...

Lees verder

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

De LIAS Gebruikersdag 2024 in Vianen was een dynamische en informatieve bijeenkomst die werd bezocht door ruim 200 klanten van...

Lees verder