Snel naar content

Het verhaal van

Krystle Villaflor

Het leuke aan mijn rol is dat elke dag een beetje anders is. Als DevOps Engineer werk ik met verschillende tools en technieken. Het afwisselende werk geeft mij de kans om regelmatig iets nieuws te leren. Ik kan bijvoorbeeld op het ene moment bezig zijn met Azure resource deployment en op een ander moment met een Python script.

Krystle Villaflor – DevOps Engineer

“Ik hoor bij het Service & Support team. Dat team is verantwoordelijk voor het technische beheer en de ondersteuning van dataplatforms en klantprojecten. De sfeer binnen het team is ontzettend goed en er staat altijd iemand paraat om bij te springen en te helpen wanneer het nodig is. Dat vind ik fijn, zeker omdat ik nog niet heel lang werkzaam ben bij Inergy.

Bij het Launchpad project zijn wij continu bezig met het neerzetten van technische standaarden voor Inergy en het doorontwikkelen daarvan voor het gebruik bij de projectteams en onze klanten. Daarnaast zijn wij bezig met het automatiseren van de processen. Als team krijgen we regelmatig feedback van projectteams. De feedback is erg waardevol, want die leidt tot nieuwe ideeën en mooie aanpassingen.”

“Feedback is erg waardevol, want die leidt tot nieuwe ideeën en mooie aanpassingen”

Krystle Villaflor – Devops Engineer