Snel naar content

Het verhaal van

Michiel Brunt

Wij bouwen een oplossing die functioneel doet wat de klant wil en ontwikkelen die op zo’n manier dat ze door ons beheerteam kan worden beheerd.

Michiel Brunt – BI Architect

Wij bouwen een oplossing die functioneel doet wat de klant wil en ontwikkelen die op zo’n manier dat ze door ons beheerteam kan worden beheerd. Ik ben vanaf het begin bezig geweest met het maken van standaarden, ook die zorgen ervoor dat ons beheerteam goed kan werken.

Werken bij Inergy is afwisselend. In de retailbranche ben je bezig met pakkende alledaagse zaken als kassabonnetjes. Dit spreekt tot de verbeelding; welke kennis kan aan deze bonnetjes worden ontleend en wat zegt dit over klanten, assortiment en vestigingsbeleid?

“Zorgen dat de klant krijgt wat hij heeft gekocht, daar sta ik met mijn team voor in.”

Michiel Brunt – BI Architect

Voor een grote hypotheekverstrekker spelen andere zaken zoals compliance en risicomanagement een cruciale rol. We werken met een functionaliteit die het mogelijk maakt terug in de tijd naar gegevens te kijken. Dit doen we door dagelijks de wijzigingen in de gegevens op te slaan, bij de bestaande gegevens. We gebruiken deze historische gegevens om inzicht te geven in patronen die kunnen leiden tot betalingsproblemen.

De mentaliteit, drive en ambitie om goed werk te leveren en een stapje extra te zetten is iconisch voor Inergy. Doordat de meeste projecten vanuit ons hoofdkantoor in Woerden worden uitgevoerd heeft iedereen een sterke binding met het bedrijf en wordt informatie gemakkelijk door de organisatie verspreid.”