Snel naar content

Het verhaal van

Seppe Thewissen

Binnen Inergy werk ik als LIAS consultant. In deze rol heb ik veel contact met klanten over zeer uiteenlopende onderwerpen. Zo help ik bij nieuwe implementaties, doorontwikkeling van reeds gebruikte modules en het trainen in het gebruik van LIAS.

Seppe Thewissen – LIAS Consultant

LIAS is een flexibel softwarepakket waarmee elke gemeente haar eigen inrichting bepaalt. Dit biedt voor mij als consultant een extra uitdaging omdat ik snel moet doorhebben hoe de software wordt gebruikt. Met dit in mijn achterhoofd kan ik vervolgens gericht advies geven over hoe het gebruik kan worden verbeterd. Hierbij kan ik gelukkig altijd de hulp van mijn collega’s inroepen om te sparren over bepaalde vraagstukken.

Ik vind het leukste als de medewerkers zelf aan de slag gaan en dan merken dat het niet zo moeilijk blijkt als gedacht. Het is fijn als ze snel vertrouwen krijgen om zelf op ontdekking uit te gaan. Ze kunnen dan zelf bepalen hoeveel ze er mee gaan doen en hoe ingewikkeld ze het willen maken. Het is vervolgens mooi om te zien hoe we samen de P&C-cylcus kunnen verbeteren.

“Ik vind het leukste als de medewerkers zelf aan de slag gaan en dan merken dat het niet zo moeilijk blijkt als gedacht.”

seppe thewissen – lias consultant