Snel naar content

Het verhaal van

Wout Benjamins

Mijn rol is breed en raakt bijna alle aspecten en processen van het bedrijf.

Wout Benjamins – Delivery Manager

Ik heb zowel veel met klanten als met collega’s te maken. Dat vind ik gelijk ook het mooie aan deze rol: ik spreek dagelijks allerlei verschillende personen. 

Mijn dagen zijn soms lastig te plannen, omdat ik ook verantwoordelijk ben voor de dienstverlening die Inergy verleent bij de klant. Mocht er onverhoopt iets misgaan bij een project of de dienst, dan moet ik snel kunnen schakelen en acteren om dit te kunnen mitigeren. Daarnaast ondersteun ik (pre)sales trajecten en ben ik bezig met de ontwikkeling van teamleden naar gelang hun ambities. Kortom: van sales tot en met executie en bewaking. Mijn rol is breed en raakt bijna alle aspecten en processen van het bedrijf. Die afwisseling, het vele schakelen, is ook wat me aantrekt in deze rol en maakt dat ik hier na toch al behoorlijk wat jaren nog lang niet ben uitgekeken. Elke dag stap ik weer met energie mijn bed uit.

“Die afwisseling, het vele schakelen, is ook wat me aantrekt in deze rol en maakt dat ik hier na toch al behoorlijk wat jaren nog lang niet ben uitgekeken. “

Wout benjamins – delivery manager