Snel naar content

Het verhaal van

Yorrik Deenekamp

In mijn dubbelrol als Hosting Architect en Beheerder is het enerzijds mijn taak de gehele organisatie technisch te ondersteunen en anderzijds de regels te handhaven.

Yorrik Deenekamp – Hosting Architect en beheerder

“Inergy is de afgelopen tijd gegroeid en dat heeft geleid tot meer regels. Ondanks deze ontwikkelingen is de cultuur van Inergy overeind gebleven.

In mijn dubbelrol als Hosting Architect en Beheerder is het enerzijds mijn taak de gehele organisatie technisch te ondersteunen en anderzijds de regels te handhaven. Hier komt de paarse krokodil nog wel eens om de hoek kijken. Mijn motto? Als een procedure keer op keer vastloopt op bureaucratie kan je processen verbeteren om de hindernis weg te nemen.”

Als Beheerder ben ik sinds de start van PostNL onderdeel van het team. De volumes waarop we data verwerken voor PostNL vind ik bijzonder. Inmiddels wordt alle informatie achter track and trace namelijk bij ons verwerkt. Dit betekent dat wanneer je een track and trace-code opvraagt, je bij ons op de server kijkt. Het is de taak van mijn beheerteam om bovenop de systemen te zitten en te zorgen dat alles goed gaat. Het kost veel kracht en moeite om dit te managen. Als een drukke Sinterklaas- en Kerstperiode dan goed verloopt, ben ik echt trots.”

“Er hangt een informelere sfeer en iedereen is bereid elkaar te helpen”

Yorrik Deenekamp – Hosting architect en beheerder