On-demand webinars

Wij delen onze kennis en ervaring graag. Daarom geven we regelmatig webinars en bieden we deze on-demand aan, zodat je de webinars kunt bekijken wanneer dit je het best uitkomt. Hier vind je een overzicht van de beschikbare on-demand webinars.

Onze on-demand webinars

Wij delen onze kennis en ervaring graag. Daarom geven we regelmatig webinars en bieden we deze on-demand aan, zodat je de webinars kunt bekijken wanneer dit je het best uitkomt. Hier vind je een overzicht van de beschikbare on-demand webinars.

Webinars voor bedrijven

Hoe start je met Data & Analytics?

Frank Habers en Richard van Seeters gaan in op de vraag hoe je binnen jouw organisatie op een goede manier start met Data & Analytics. Zij bespreken veelvoorkomende dataproblemen, hoe je deze voorkomt en oplost en hoe je je beschikbare data optimaal inzet.

Data Analytics in retail

Ontdek hoe je je assortiment optimaliseert met behulp van data, hoe je inzicht verkrijgt in de potentiële omzetgroei van huidige en bestaande locaties en hoe dashboards en rapportages je van relevante inzichten voorzien om datagedreven beslissingen te nemen.

Data Governance

Tijdens dit webinar vertelt René Nadorp over data governance. Aan de hand van de kennisgebieden zoals die worden onderscheiden in DMBOK2 bespreekt René hoe een een dataplatform bedrijven helpt om data governance naar een hoger plan te tillen.

Starten met een dashboard

Tijdens dit webinar leggen Melvin Agten en Berend Wijte ze uit hoe een professioneel en actiegericht dashboard in elkaar zit. Zo geven ze richtlijnen die je moet hanteren tijdens het ontwikkelen van een dashboard en benoemen ze de meest voorkomende valkuilen.

Webinars voor overheden

LIAS InControl: Demo LIAS Publisher

LIAS Publisher is de publicatiemodule binnen LIAS InControl en stelt organisaties in staat om zelfstandig publicaties naar het web te maken, schrijven en publiceren. Is een geprint document nog gewenst? We vertellen je er alles over tijdens deze demo.

Septembercirculaire 2021

Dirk Jans geeft een samenvatting van de septembercirculaire. Ook worden tips gegeven voor het verwerken ervan in LIAS PAUW. Dirk Jans behandelt onder andere de accressen, opschalingskorting, compensatie jeugdzorg en de herijking van het gemeentefonds.

Demo MIP Activa

Leer alles over de MIP Activa module. Met deze module breng je geplande investeringen in kaart. Neem afscheid van aannames en krijg real-time te zien welke projecten en processen er lopen en waar je kan bijsturen. Zo heb je inzicht in de totale kapitaallasten van jouw organisatie.

Danielle Pels

Manager Marketing, Communicatie & Events

Een vraag over onze webinars?

Neem gerust contact met ons op.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Danielle Pels via danielle.pels@inergy.nl