Opening en 20-jarig bestaan op 12 november 2019

Wij bestaan 20 jaar én zijn verhuisd en dat vieren we graag samen met jou.

Met veel plezier nodigen we je uit voor een gezellige borrel, een rondleiding door ons nieuwe pand én een inspirerende spreker. De lijfspreuk van Inergy is “We improve performance”. Wie anders dan Robin van Galen kan daarover inspireren.

Schrijf je nu in

Het programma

15.30

     Inloop met koffie/thee en lekkers

16.15

     Welkomstwoord door Mathijs van Houweninge

16.30

     Improve your performance door Robin van Galen

17.30

     Afsluitende borrel

De locatie

Het nieuwe onderkomen van Inergy. In het prachtige pand At The Office op de Pelmolenlaan 2 in Woerden vind je ons hoofdkantoor. 

Parkeren kan onder ons pand of aan de rand van de wegen om ons heen (in de parkeervakken).

Mathijs van Houweninge

Welkomstwoord

door Mathijs van Houweninge , CEO bij Inergy

Dit jaar vieren we ons 20-jarig bestaan. Twintig jaar waarin we samenwerken met klanten om mooie projecten te realiseren. Twintig jaar waarin we met veel hartstocht onze producten ontwikkelen waarmee we onze klanten helpen bij het halen en verbeteren van hun eigen doelstellingen. Twintig jaar waarin we zijn gegroeid van drie naar ruim 130 collega’s. En ons lustrum valt samen met het openen van ons nieuwe kantoor in Woerden. Een royale, lichte en plezierige werkomgeving waar we met klanten en collega’s gezamenlijk inhoud geven aan onze doelstelling “We improve performance”.

Twintig jaar Inergy. Supertrots!

 

Improve your performance

door Robin van Galen

Robin van Galen trainde drie jaar intensief met de Nederlandse waterpolodames. Het maken van keuzes, omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en ambitie zette het proces in gang dat leidde naar Olympisch Goud! Robin vertelt over zijn rol als coach, inspirator en lotgenoot. Na zes jaar als bondscoach van de Nederlandse waterpolomannen te hebben gefungeerd, is Robin nu commercieel directeur van de KNZB.

Robin presenteert met flair, humor en passie over het coachen van een team. Aspecten als het selecteren en vormen van een team, leidinggeven, samenwerken en ambitie komen aan bod.

Nieuw boek

Dilemma’s van een topcoach, het nieuwe boek van Robin waarin twintig coaches aan het woord komen over hun specifieke ervaringen met betrekking tot dilemma’s, twijfels en moeilijke momenten zal op 15 november 2019 gelanceerd worden. Het boek zal een inspiratiebron zijn op elk niveau, zowel voor coaches en leidinggevenden in de sportwereld als ook in het bedrijfsleven. 

Meld je nu aan

Vul onderstaand formulier aan om je aan te melden voor de opening.


Hoe heb je van ons event gehoord?