Online ronde tafel: Hoe start je met data & analytics? Zo haal je waarde uit jouw data

Op dinsdag 24 augustus van 12.30 tot 14.00 uur hosten Frank Habers en Richard van Seeters van Inergy een ronde tafel voor CFO’s en financial managers over starten met data & analytics. Na deze interactieve online ronde tafel discussie weet je hoe je moet starten met waarde uit jouw data halen én ga je veel leren van je peers hoe zij dit aanpakken.

Meld je snel aan. Jouw aanmelding kan je ook gewoon sturen naar events@inergy.nl of door te bellen naar 0348 – 45 76 66. Vraag naar Agnes Peijster of Danielle Pels.

Meld je aan

Waar gaan we het over hebben?

Tijdens deze ronde tafel op dinsdag 24 augustus van 12.30 tot 14.00 gaan Frank Habers en Richard van Seeters in op de vraag hoe je als CFO of financial manager binnen jouw organisatie start met data & analytics. Deze onderwerpen worden aan de hand van praktijkvoorbeelden nader toegelicht en met jouw peers besproken:

 • Welke praktische toepassingen zijn er voor de data in jouw organisatie?
 • Waar zijn voordelen met data te behalen?
 • Wat is een dataplatform en waarom is dit belangrijk?
 • Wat zijn signalen om een dataplatform te gaan realiseren?
 • Wat zijn de kosten en baten van een dataplatform?
 • Wat zijn veelvoorkomende dataproblemen bij organisaties?
 • Waarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede data-architectuur en om niet zomaar te starten met data-analyse?
 • Hoe ziet zo’n dataplatform er technisch uit?
 • Hoe zorg je voor adoptie van jouw interne organisatie?
 • Hoe realiseer je een dataplatform?
 • Welke kennis is benodigd?

Voor wie is deze ronde tafel interessant?

Op de strategische agenda staat voor jou sowieso data & analytics. En binnen jouw verantwoordelijkheid heeft het monitoren en optimaliseren van de bedrijfsprestaties je dagelijkse aandacht. Binnen jouw organisatie zie jij tal van mogelijkheden om de bedrijfsprestaties te optimaliseren. Je hebt daarbij de overtuiging dat de tot jou beschikbare data binnen jouw organisatie nog onvoldoende wordt ingezet om daarmee waardevolle inzichten te realiseren.

Deze inzichten in de vorm van bijvoorbeeld dashboards, rapportages, voorspellingen of berekeningen heb je wél nodig om precies daar waar de prestaties beter kunnen, de juiste acties ter verbetering te ondernemen. Zo kun je vervolgens deze acties feitelijk onderbouwd aan collega’s van andere disciplines aanreiken.

Heb je een enorme hoeveelheid lijsten en Excel-bestanden in jouw organisatie waarop wordt gestuurd? Dan heb je waarschijnlijk ook de overtuiging dat je daar nog veel meer structuur en overzicht in kunt krijgen waarmee je veel tijd en geld  bespaart.Wij geven je tijdens de ronde tafel graag inzichten in hoe je dit kunt bereiken.

Wie hosten deze ronde tafel?

Frank Habers

Frank Habers, Consultant Data & Analytics bij Inergy

Frank Habers is al meer dan 25 jaar werkzaam als expert in data en analytics. Hij is als consultant gestart bij een leverancier van Business Intelligence-software, daarna is hij overgestapt naar een consultancy-firma en in 1999 was hij een van de oprichters van Inergy. Binnen het vakgebied van data & analytics begeeft hij zich op scheidsvlak van techniek en business en heeft als doel om organisaties meer datagedreven te laten werken. Zijn stijl daarbij is het eenvoudig maken van complexe zaken.

Richard van Seeters

Richard van Seeters, Director Business Development bij Inergy

Richard van Seeters helpt organisaties kansen te ontwikkelen waardoor waarde uit data wordt gehaald. Met zijn ruime ervaring in IT-dienstverlening, outsourcing en consulting is Richard gericht op projecten die daadwerkelijk organisaties zichtbaar beter laten presteren en meetbaar waarde toevoegen. Zijn motto is: met een open en creatieve geest bereik je het meest!