Summer school

 

 

 

 

We trakteren je op een zomer volop leermomenten. Schrijf je nu in voor onze webinars of Academy trainingen. We geven je een globale inkijk in de onderwerpen per webinar. Wil je meer verdieping dan kan je er een verdiepende online training voor volgen. Kijk bij de verschillende webinars naar de trainingsmogelijkheden als vervolg op het webinar.

 

 

Schrijf je nu in

Webinars

Sneak preview: LIAS Analytics en Publisher

In dit webinar lichten Angie Munshi en Leonard Boot, beiden Product Owner bij LIAS, een tipje van de sluier op van LIAS Analytics en LIAS Publisher. Zij schetsen een beeld van de beide producten en de mogelijkheden die deze bieden. Zij tonen een mooie demo en er is uiteraard alle ruimte voor het stellen van vragen.

donderdag 9 juli van 10.00 uur tot 10.45 uur

Hoe bouw je een rapport?

In dit webinar gaat Thomas Bos, Consultant LIAS bij Inergy, in op het bouwen van een rapport. We leggen je de basis uit van het opmaken van een rapport en laten zien hoe je velden kan toevoegen om deze vervolgens te presenteren in een document.

Wil je na het webinar een verdiepende training volgen kijk dan hier.

donderdag 16 juli van 10.00 uur tot 10.45 uur

Het efficiënte schrijfproces

In dit webinar gaat Thomas Bos, Consultant LIAS bij Inergy,  in op het efficiënte schrijfproces. Denk jij soms ook: dit moet toch slimmer kunnen? Tijdens dit webinar doorlopen we het schrijfproces zoals wij dat voor ogen hebben. Welke rollen zijn er en wat kan je met een versie?

Wil je na het webinar een verdiepende training volgen kijk dan hier.

donderdag 30 juli van 10.00 uur tot 10.45 uur

Publicatie in 1 uur

In dit webinar gaat Thomas Bos, Consultant LIAS bij Inergy, in op de publicatie in 1 uur. Een online publicatie hoeft niet moeilijk te zijn. We leggen uit wat minimale instellingen zijn voor een publicatie zodat je die snel en eenvoudig presenteert..

Wil je na het webinar een verdiepende training volgen kijk dan hier.

donderdag 6 augustus van 10.00 uur tot 11.00 uur

Infrastructure as code

In dit webinar gaat Bas Tel, architect bij Inergy, in de werkwijze “infrastructure as code”. Deze werkwijze bevordert de herhaalbaarheid, snelheid, consistentie en reduceert fouten. Daarnaast maak je een enorme slag in kennisoverdracht.

donderdag 17 september van 10.00 uur tot 10.45 uur

 

De online publicatie toegankelijk maken (WCAG)

In dit webinar gaat Roald Klomp, Product owner LIAS bij Inergy, in op het toepassen van de WCAG bij de online begroting.

donderdag 6 augustus van 14.00 uur tot 15.00 uur

Wie geven de webinars?

Angie Munshi, Product Owner LIAS bij Inergy

Leonard Boot

Leonard Boot, Product Owner LIAS bij Inergy

Thomas Bos

Thomas Bos, Consultant LIAS bij Inergy

Bas Tel, Architect bij Inergy

Roald Klomp

Roald Klomp, Product owner LIAS bij Inergy

Hoe heb je van onze Summer School gehoord?

Voor welk webinars wil je je inschrijven?

Sneak PreviewHoe bouw je een rapport?Het efficiënte schrijfprocesPublicatie in 1 uurInfrastucture as codeDe online publicatie toegankelijk maken

Het is bekend dat bij het aanmelden vanuit de browser "Internet Explorer 11" regelmatig foutmeldingen ontstaan. Probeer je dan aan te melden door de website te openen vanuit Chrome.