Talking Dinner Finance

We improve performance! Dat ervaar je deze avond des te meer aan de hand van concrete voorbeelden.

Op donderdag 13 februari 2020 nodigt Inergy je van harte uit voor een Talking Dinner Finance. We combineren kennisdeling, discussie en aangenaam vertoeven in goed gezelschap, op de prachtige locatie Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Je doet waardevolle inspiratie op over de aanpak en toepassing van Data, AI en Analytics en geniet ondertussen van een exclusief diner.

Schrijf nu in

Het programma

15.30 Ontvangst 
16.00 Welkom en opening
  Rene van Veen
  Bart Remie en Cyrus Vermeij bij VIVAT
  Mathijs Bouman
18.00 Pauze
18.30 Discussie en Diner
20.30 Wrap-up
   
   

De locatie

Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 89 in Driebergen

Buitenplaats Sparrendaal is een pronkstuk van de Nederlandse woongeschiedenis. Het gebouw dateert uit 1754 en is van binnen gedecoreerd met originele behangschilderingen en rijke wand-/ en plafonddecoraties uit die tijd. Het imposante landhuis bestaat uit 7 gestileerde suites en zalen. Fraai stucwerk, gemarmerde deuromlijstingen en de decoratieve Rococo elementen zorgen voor een prachtige entourage. Sparrendaal is een belangrijke buitenplaats gelegen in Driebergen, onderdeel van de Stichtse Lustwarande, een grote gordel van landgoederen en buitenplaatsen.

Dit Talking Dinner is bedoeld om beslissers in finance bij te praten over actuele, zakelijke thema’s. Deze sessie combineert het nuttige met het aangename en biedt inspiratie, informatie en nieuwe contacten onder het genot van een aangenaam diner op een exclusieve locatie.

Talking Dinner Vastgoed

Lezingen

De performance van Nederland in 2020

Mathijs Bouman is econoom en journalist. Hij is vaste columnist van Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur.

De afgelopen jaren was hij regelmatig te zien bij RTL-Z, De Wereld Draait Door, Jinek, Pauw, EenVandaag, RTL Late Night en andere nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Al meer dan dertig jaar is Mathijs met de Nederlandse en internationale economie bezig, als docent, als wetenschapper, als beurscommentator, journalist, schrijver, en columnist.

Mathijs Bouman schrijft graag over economie. Maar misschien vertelt hij er nog liever over. In een zaal met mensen die hij aan kan kijken, die kunnen reageren en waarmee hij kan discussiëren. Hij spreekt graag over actuele economische onderwerpen, innovatie (robots!), de arbeidsmarkt en succesvolle Nederlandse bedrijven. Twee ingrediënten brengt Mathijs in elk geval mee: harde feiten en een gezonde dosis humor.

VIVAT Improves performance

Bart Remie, Unit Manager Support & Improvement Individual Life bij VIVAT
en Cyrus Vermeij, Manager Support & Improvement Individual Life bij VIVAT

VIVAT staat aan de vooravond van een overname en de splitsing tussen de leven- en schade-tak. In deze dynamische periode delen zij graag hun visie op de sector en de wijze waarop ze op de huidige en toekomstige marktontwikkelingen willen inspelen.

 

 

Rene van Veen

 

We improve performance! Maar hoe?

Rene van Veen, CCO bij Inergy

Rene neemt je middels pakkende voorbeelden mee in de wereld van data, analytics en AI.

Wil jij je (kosteloos) aanmelden voor dit event?

Schrijf je hieronder in


Hoe heb je van ons event gehoord?