Finance

Talking Dinner op 30 januari 2020 – SAVE THE DATE

We improve performance! Dat ervaar je deze avond des te meer aan de hand van concrete voorbeelden.

Op donderdag 3o januari 2020 nodigt Inergy je van harte uit voor een Talking Dinner. We combineren kennisdeling, discussie en aangenaam vertoeven in goed gezelschap, op deze exclusieve locatie in Driebergen. Je doet waardevolle inspiratie op over de aanpak en toepassing van Data, AI en Analytics en geniet ondertussen van een exclusief diner.

Schrijf nu in

Het programma

15.30 Ontvangst 
16.00 Welkom en opening
16.30 Wordt later bekend gemaakt
17.00 Wordt later bekend gemaakt
17.30 Wordt later bekend gemaakt
18.00 Pauze
18.30 Discussie en Diner
20.30 Wrap-up
   
   

De locatie

Hoofdstraat 89 in Driebergen

Buitenplaats Sparrendaal is een pronkstuk van de Nederlandse woongeschiedenis. Het gebouw dateert uit 1754 en is van binnen gedecoreerd met originele behangschilderingen en rijke wand-/ en plafonddecoraties uit die tijd. Het imposante landhuis bestaat uit 7 gestileerde suites en zalen. Fraai stucwerk, gemarmerde deuromlijstingen en de decoratieve Rococo elementen zorgen voor een prachtige entourage. Sparrendaal is een belangrijke buitenplaats gelegen in Driebergen, onderdeel van de Stichtse Lustwarande, een grote gordel van landgoederen en buitenplaatsen.

Dit talking dinner is bedoeld om beslissers in finance bij te praten over actuele, zakelijke thema’s. Deze sessie combineert het nuttige met het aangename en biedt inspiratie, informatie en nieuwe contacten onder het genot van een aangenaam diner op een exclusieve locatie.

Lezingen

Lezing

spreker wordt nog bekendgemaakt

 

 

 

Lezing

spreker wordt nog bekendgemaakt

Lezing

spreker wordt nog bekendgemaakt

 

 

Wilt u zich (kosteloos) aanmelden voor dit event?

Schrijf je hieronder in


Hoe heb je van ons event gehoord?