Vastgoed

Talking Dinner Vastgoed op 3 oktober, in samenwerking met Sociëteit Vastgoed.

We improve performance! Dat ervaar je deze avond des te meer aan de hand van concrete voorbeelden. Het exacte programma wordt nog bekendgemaakt.

Op donderdag 3 oktober 2019 nodigt Inergy je van harte uit voor een Talking Dinner. We combineren kennisdeling, discussie en aangenaam vertoeven in goed gezelschap, op deze exclusieve locatie in Driebergen. Je doet waardevolle inspiratie op over de aanpak en toepassing van Data, AI en Analytics en geniet ondertussen van een exclusief diner.

Kijk ook hier voor onder andere de gastenlijst.

Schrijf nu in

Het programma

15.30 Ontvangst 
16.00 Welkom en opening door Claudia van Haeften en Rene van Veen
16.30 Rene van Veen
17.00 Jan van der Doelen
17.30 Vince Meens
18.00 Pauze
18.30 Discussie en diner
20.30 Wrap-up
   
   

De locatie

Hoofdstraat 89 in Driebergen

Buitenplaats Sparrendaal is een pronkstuk van de Nederlandse woongeschiedenis. Het gebouw dateert uit 1754 en is van binnen gedecoreerd met originele behangschilderingen en rijke wand-/ en plafonddecoraties uit die tijd. Het imposante landhuis bestaat uit 7 gestileerde suites en zalen. Fraai stucwerk, gemarmerde deuromlijstingen en de decoratieve Rococo elementen zorgen voor een prachtige entourage. Sparrendaal is een belangrijke buitenplaats gelegen in Driebergen, onderdeel van de Stichtse Lustwarande, een grote gordel van landgoederen en buitenplaatsen.

Dit talking dinner is bedoeld om beslissers in vastgoed bij te praten over actuele, zakelijke thema’s. Deze sessie combineert het nuttige met het aangename en biedt inspiratie, informatie en nieuwe contacten onder het genot van een aangenaam diner op een exclusieve locatie.

Lezingen

Jan van der Doelen

Senior banker Bouw en Vastgoed ING

Er moet meer gebouwd worden, er moet verduurzaamd worden en Nederland moet circulair worden. Een grote opgave voor de bouw- en vastgoedsector. Maar hoe dan? Er is nu al te weinig capaciteit! En bouwen wordt alsmaar duurder.  Jan van der Doelen, Sector Banker van ING voor de bouw- en vastgoedsector, licht een tipje van de sluier op tijdens het diner en deelt de visie van ING op de sector.

 

 

Vince Meens

CEO van meerdere Blockchain-, digitalisering- en Cryptobedrijven. Tevens een van de Founders en Mentors van Brightlands.

Hoe disruptief en tegelijkertijd kansrijk blockchain is, kan Vince Meens, Blockchaingoeroe, manager Entrepreneurship Development van de Smart Services Campus, ons heel goed vertellen. Blockchain, Bitcoin en Techruption, waar hebben we het dan over en nog belangrijker, wat heeft het voor jou als ondernemer te betekenen? Is het iets waar je serieus rekening mee moet houden met je ondernemersplannen? Vince zal ons meenemen in deze nieuwe ontwikkelingen zodat we de boot niet missen.  We zijn benieuwd naar zijn verhaal. Hoe is hij met deze ontwikkelingen in aanraking gekomen, hoe gaat hij zelf om met de veranderingen en waar kijkt hij met plezier op terug?

Vince Meens is vanuit Techruption verantwoordelijk voor het enthousiasmeren van bedrijven om met Blockchain aan de slag te gaan, alsook het begeleiden van Blockchain startups van over de hele wereld. Lang geleden is hij begonnen in de tech-branche, en heeft hij verschillende bedrijven opgezet. Waaronder een van de grootste crypto (digitale munten op de Blockchain, zoals Bitcoin) exchanges van Europa, btcdirect.eu, hetgeen in 2012 de start was van zijn fascinatie voor Blockchain.

Kijk hier ook eens naar een helder filmpje van Vince.

René van Veen

Rene van Veen

CCO van Inergy

Haal jij al waarde uit jouw data? Waar begin je? Hoe kan je slimmer omgaan met data? René inspireert je tijdens deze bijeenkomst met aansprekende voorbeelden op het gebied van Big Data, analytics en AI uit de praktijk van Inergy.

 

 

Wil je je (kosteloos) aanmelden voor dit event?

Schrijf je hieronder in


Hoe heb je van ons event gehoord?