Webinar: Data Governance for Finance

Op donderdag 23 september 2021 van 11.00 tot 12.00 uur geeft René Nadorp het webinar Data Governance for Finance. Na dit webinar weet je hoe je data governance in jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Meld je snel aan. Als aanmelden lastig is kan je ook gewoon een e-mail sturen naar events@inergy.nl of bellen naar 0348 – 45 76 66. Vraag dan naar Agnes Peijster of Danielle Pels.

Waar gaan we het over hebben?

Tijdens dit webinar vertelt René Nadorp over data governance voor bedrijven in de financiële sector. Aan de hand van de kennisgebieden zoals die worden onderscheiden in DMBOK2 bespreekt René hoe een een dataplatform bedrijven kan helpen om data governance op een hoger plan te tillen.
Data architectuur, modeling en kwaliteit zijn de belangrijkste kennisgebieden in dit webinar, maar ook de datawarehousing, AVG en metadata komen aan bod. Specifiek voor de financiele sector gaat René ook in op BCBS-239.
Als je verhinderd bent op dit tijdstip, meld je dan gewoon aan. Na afloop sturen we je dan de opname van dit webinar.

Voor wie is dit webinar interessant?

Dit webinar is bedoeld voor alle professionals in de financiële sector met interesse of verantwoordelijkheid op het gebied van data governance. Werk je bijvoorbeeld als Chief Data Officer, Chief Information Officer, Data Steward, lid van een Data Governance Board, Architect of Business Intelligence professional? Dan is dit webinar zeker interessant voor jou! Natuurlijk zijn ook andere geinteresseerden welkom.

Wie geeft dit webinar?

René Nadorp

 

René Nadorp is BI Architect bij Inergy met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van datawarehousing, dataplatforms en Business Intelligence.  In deze rol adviseert hij klanten over dataplatforms en data governance. Daarnaast geeft hij leiding aan een DevOps teams bij de implementatie van dataplatforms, waarbij de data governance principes zoals hij bespreekt tijdens het webinar in de praktijk worden toegepast.