Webinar: LIAS BUIG Voorlopig & definitief budget bijstand en loonkostensubsidie

De voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2022 en definitieve verdeling 2021 komen er eind september aan. Op donderdag 14 oktober 2021, van 11.00 tot 12.30 uur geven Dirk Jans van Inergy, Leo Aarts en Johan Vonk van Significant APE een webinar over deze publicaties.

Als aanmelding lastig is, kan je ook gewoon een e-mail sturen naar events@inergy.nl of bellen naar 0348-45 76 66 en vraag naar Agnes Peijster of Danielle Pels.

 

Voorlopig & definitief budget bijstand en loonkostensubsidie

Je krijgt een korte samenvatting van de financiële realisaties 2021 en het voorlopig budget 2022.  Ook krijg je tips voor het werken in LIAS BUIG. Tot slot gaan we in op de nieuwe loonkostensubsidie functie van de BUIG-applicatie. Maar bovenal word je in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen.

Onderdelen die aan bod komen:

  • Macro-ontwikkeling uitgaven en budgetten
  • Analyse realisaties 2021
  • Uitleg voorlopig budget 2022
  • Nieuwe loonkostensubsidie functie

Voor wie?

Abonnees van de BUIG-applicatie en andere belangstellenden.

Leo Aarts

Leo Aarts, directeur Significant APE

Leo Aarts beschikt over een brede expertise op het gebied van de economie van de publieke sector en heeft een ruime advieservaring zowel bij het Rijk als bij gemeenten. Leo is expert op het gebied van de BUIG-financiën en was in 2016 medeoprichter van Frontin BUIG, nu LIAS-BUIG.

Johan Vonk

Johan Vonk, consultant en onderzoeker

Johan Vonk is zelfstandig consultant op het terrein van financiële verhoudingen, sociale zekerheid en internationale samenwerking. Hij is sinds de start betrokken bij de ontwikkeling en het beheer van LIAS BUIG. Hij is expert op terrein van de financiering van de bijstand en heeft op dit terrein veel ervaring met het adviseren van gemeenten.

Dirk Jans

Dirk Jans, Product Owner bij Inergy

Dirk Jans is de moderator van de webinars. Hij is de geestelijk vader én het boegbeeld van het voormalige Frontin. Sinds juni 2020 zijn de applicaties PAUW, BUIG en Info onderdeel van de LIAS productsuite binnen Inergy.