Webinar: Maak meerjarige projectplannen

We organiseren in 2021 weer een reeks LIAS Webinars voor je klaar staan. Er is weer veel te leren. Meld je snel aan. Als aanmelding lastig is kan je ook gewoon een e-mail sturen naar events@inergy.nl of bellen naar 0348 – 45 76 66 en vraag naar Agnes Peijster of Danielle Pels.

Op deze pagina vertellen je meer over het webinar: Maak meerjarige projectplannen wat plaatsvindt op 20 mei 2021 van 11:00 tot 12:00 uur.

Waar gaan we het over hebben?

Niet alleen de financiële afdeling maakt publicaties voor de raad. Ook de projectafdeling heeft een verantwoordingsplicht richting de raad. Tijdens dit webinar vertellen we je dat LIAS uitermate geschikt is voor meerjarige projectplannen. Deze projectplannen zijn zowel online als in een papieren publicatie te ontsluiten.

Binnen projecten wordt heel veel informatie verzameld die je goed wil vastleggen. We richten ons binnen LIAS niet op de beheersing van een project, maar juist op de verantwoording ervan. Waar bevinden de projecten zich binnen de gemeente? Wat is de status van een project en welke politieke gevolgen kan die hebben? Door tijdig en gestructureerd te verantwoorden is de raad eerder en beter op de hoogte van de projecten. Daarnaast kan het voor andere stakeholders ook interessant zijn wat er allemaal gebeurt binnen een gemeente.

We laten tijdens dit webinar een aantal voorbeelden zien hoe andere gemeentes werken met de verantwoording van projecten.

Voor wie?

Medewerkers Projectenadministratie

Corien van der Bijl

Corien van der Bijl, Consultant LIAS software bij Inergy

Corien begeleidt onze klanten (gemeenten, provincies en waterschappen) bij de implementatie en doorontwikkeling van LIAS. Corien geeft wekelijks trainingen en webinars over LIAS en aanverwante onderwerpen.