Webinar: Starten met een dashboard

Tijdens dit webinar leggen Melvin Agten en Berend Wijte uit hoe een professioneel en actiegericht dashboard in elkaar zit. Zo geven ze richtlijnen die je moet hanteren tijdens het ontwikkelen van een dashboard en benoemen ze de meest voorkomende valkuilen.
Dit webinar is on-demand beschikbaar zodat je dit kunt terugkijken wanneer dit het best uitkomt.

Waar gaat het webinar over?

Een professioneel en actiegericht dashboard doet wonderen voor een organisatie. Goede KPIs zijn belangrijk, maar hoe zorg je dat de juiste mensen op het juiste moment de juiste beslissingen kunnen nemen? Een effectief dashboard geeft je in één oogopslag inzicht in de prestaties. Zo zie je direct op welke onderdelen goed wordt gescoord en welke onderdelen om aandacht vragen.

Om oorzaken te achterhalen, heb je met één klik meer informatie over die KPI die jouw aandacht trekt. Wat is de trend, hoe scoor ik ten opzichte van de norm en hoe ging dat vorig jaar in deze tijd? Met deze inzichten kun je direct aan de slag om de doelstellingen te behalen.

Is dit herkenbaar voor jou, binnen jouw organisatie? Iedere organisatie heeft namelijk doelstellingen, data en kennis over deze data in huis. Om grip te krijgen op het behalen van de doelstellingen, zijn dashboards die inzichten geven in die data een waardevol hulpmiddel.

Of je nu nog volledig nieuw bent in deze materie of onlangs gestart bent met de eerste dashboard initiatieven, tijdens dit webinar helpen we je op weg. Vanuit onze expertise en praktijkervaring geven we jou handvatten mee, die jou helpen om zelf effectieve dashboards te realiseren.

Wie geven dit webinar?

Berend Wijte

Berend Wijte, Data Scientist bij Inergy

Berend Wijte helpt organisaties om het maximale uit hun data te halen. Met zijn opleiding als econometrist is hij in staat om algoritmes toe te passen op uw data en om kansen te ontdekken. Verder is Berend betrokken bij alle aspecten van de dataketen: van het dataplatform tot en met de rapporten die getoond worden. Door dit overzicht is Berend zich ervan bewust wat er allemaal nodig is om Analytics succesvol te maken in uw organisatie.

Melvin Agten, Business Consultant Data Science bij Inergy

In de rol van Data Scientist en Consultant is Melvin Agten in staat data gedreven oplossingen te ontwikkelen en implementeren bij eindgebruikers. Dit doet hij door het combineren van hands-on data science, business kennis en effectief communiceren. Melvin heeft een wis- en natuurkundige achtergrond en ruime ervaring in diverse branches.