Webinar: VIC in control op 11 februari

We hebben in 2021 weer een reeks LIAS Webinars voor je klaarstaan. Er is weer veel te leren. Meld je snel aan. Als aanmelding lastig is kan je ook gewoon een e-mail sturen naar events@inergy.nl of bellen naar 0348 – 45 76 66 en vraag naar Agnes Peijster of Danielle Pels.

Op deze pagina vertellen je meer over het webinar: VIC in Control wat plaatsvindt op 11 februari 2021 van 11:00 tot 12:00 uur.

Waar gaan we het over hebben?

De VIC is een nuttig en onmisbaar instrument voor het in control zijn van de eigen organisatie en geen ‘moetje’ voor de accountant. Maar hoe zorg je ervoor dat dit ook consequent wordt bijgehouden en ingezien wordt door middel van PowerBI? Tijdens deze webinar vertellen we dat jij waarschijnlijk de tool, Prestatiemanagement, al in huis hebt.

We laten zien hoe je bijvoorbeeld de aanbevelingen kan vastleggen en deze kan rollen om zo beter te bepalen of het project rechtmatig is.

Je bent in staat om een aanbeveling te volgen. Zit er voortgang in de afvinken? Welke risico’s loop ik met mijn processen? Dit zijn allemaal vragen die nu vaak alleen met een aantal nabewerkingen mogelijk zijn en die met LIAS direct inzichtelijk zijn.

Voor wie?

Concerncontrollers en strategisch adviseurs

Wie geeft het webinar?

Robbert Geerdinck

Robbert Geerdinck, Consultant LIAS software bij Inergy

Robbert begeleidt onze klanten (gemeenten, provincies en waterschappen) bij de implementatie en doorontwikkeling van LIAS. Robbert geeft wekelijks trainingen en webinars over LIAS en aanverwante onderwerpen.