Webinars: Haal meer uit LIAS

Tijdens het werken met LIAS Enterprise denk je vast weleens ‘hier kan ik meer uithalen’ of ‘ik denk dat ik nog lang niet alles van LIAS gebruik’, maar vaak heb je op dat moment even geen tijd.

In het licht van de situatie waarbij er veelal vanuit huis wordt gewerkt, bieden wij webinars aan en willen wij jou graag helpen om dieper of gerichter naar de applicatie te kijken, zodat je meer uit LIAS kan halen.

Dit doen we aan de hand van een viertal onderwerp-specifieke webinars van één uur met een eventuele uitloop voor vragen. Alle webinars zijn van 10.00 tot 11.00 uur. We gaan in op de mogelijkheden die LIAS je biedt.De data voor de eerste twee webinars zijn bekend. Binnenkort kan je je ook voor de andere twee inschrijven. Ben je geïnteresseerd? Meld je nu aan!

 

Webinars

Doelenboom in de webpublicatie

In dit webinar gaan we concreet in op hoe je een doelenboom op een heldere wijze in een webpublicatie presenteert. De focus ligt hierbij op een praktische instructie met daarbij behorende tips & tricks. 

dinsdag 31 maart 10.00 – 11.00 uur

Haal meer uit je schermen: je hebt meer informatie dan je denkt

Denk je soms bij je zelf: waarom laat LIAS zoveel kolommen zien en waarom is dit op deze manier bedacht? Dan is dit het webinar voor jou. We gaan in hoe je zelf de schermen kunt inrichten waardoor je overzichtelijke en mooie overzichten kan presenteren zoals jij wil. 

Donderdag 23  april 10.00 – 11.00 uur


 

Het begrotingsproces in LIAS: waarom moeilijk doen

In dit webinar leggen we op hoofdlijnen uit hoe het begrotingsproces in LIAS werkt. Samen met de andere deelnemers gaan we nadenken wat een goede inrichting zou kunnen zijn. Na dit webinar weet je of begroten in LIAS iets is voor jouw organisatie. Wanneer je al begroot in LIAS is dit een kans om je kennis op te frissen.

Woensdag 15 april 10.00 tot 11.00 uur

Prestatiemanagement: allesbehalve doelenbomen

De interne controle is een tijdrovende exercitie. Welke aanbevelingen zijn er opgevolgd? Met welke processen loop ik het meeste risico? Had ik maar een mooi dashboard om dit te volgen. Tijdens dit webinar laten we zien hoe je aanbevelingen en vragen van de accountant vast legt in prestatiemanagement en deze vervolgens kan volgen in een dashboard. 

Woensdag 22 april 10.00 tot 11.00 uur


 

Wie geven de webinars?

Thomas Bos

Thomas Bos, Consultant LIAS software bij Inergy

Robbert Geerdinck

Robbert Geerdinck, Consultant LIAS software bij Inergy