Snel naar content
Inergy traineeship voor Privacy en Security Officer

Inergy traineeship voor Privacy en Security Officer

Sinds 2017 start er ieder jaar een Young Professional Progamma bij Inergy. Wil je er meer over weten? Lees dan de ervaringen en bekijk de beelden.rn

Solliciteer direct

Ben jij onze nieuwe junior Privacy en Security Officer?

Ben jij een topper met een gezonde nieuwsgierigheid naar privacy, informatiebeveiliging, auditing en risicomanagement? Heb je een aantoonbare passie voor en affiniteit met informatiebeveiliging, al heb je wellicht niet een voordehand liggende studie gedaan? Dan maken we graag kennis met jou! 

Er staat een mooi programma en curriculum voor je klaar. Het wordt een mooi jaar!

Een dag uit het leven van Ugur Balci

Ugur Balci is Consultant Informatiebeveiliging bij Inergy en ondersteunt gemeenten bij het implementeren, beheren en borgen van hun informatiebeveiliging en privacy.

Hoe zijn werkdag eruit ziet lees je in deze blog! 

Profielfoto van Ugur Balci
Profielfoto's van collega's Petra en Evelien

Petra Molenaars en Evelien Okken over hun passie voor privacy

Privacy Consultants Petra Molenaars en Evelien Okken ondersteunen onze klanten bij informatiebeveiliging en privacy. Met hun kennis staan ze klaar om overheidsorganisaties te helpen bij implementatie en naleving van informatiebeveiliging. We vroegen waar hun passie voor privacy vandaan komt en wat mensen eigenlijk te verbergen hebben op het gebied van privacy.

Lees hier de hele blog

Lees ervaringen van onze eerdere Trainees

Carmen Vermeij, Data Engineer

Nadat ik mijn master Econometrie (met de focus op Data Science & Business Analytics) had afgerond, startte ik bij Inergy. Ik voelde na mijn studie dat er nog veel meer te verkennen is binnen de wereld van data.

Het datatraineeship zorgde ervoor dat ik mijn analytische skills verder heb ontwikkeld en ik ben geschoold in technische skills. Tijdens mijn studie lag de focus op werken met beschikbare data. Bij Inergy leerde ik ook wat er op de achtergrond allemaal voor nodig is om deze data beschikbaar te maken en welke samenwerking tussen verschillende data professionals vereist is voor een goed eindresultaat. Ik snap het perspectief van een Data Scientist, maar ook hoe het is om vanuit een technischer oogpunt met data bezig te zijn in de rol van een Data Engineer. Nu, anderhalf jaar later, wordt mijn overzicht van de gehele data-keten nog steeds elke dag duidelijker. Er zijn veel mogelijkheden binnen de IT en er is daardoor voor mij nog genoeg moois te leren over databases en verschillende soorten software.

Voor mij is deelnemen aan het programma dan ook een waardevolle toevoeging aan mijn opgedane kennis tijdens mijn studie. Bovendien leerde ik door het programma consultancy skills die een studie binnen de data/IT niet vanzelfsprekend met zich meebrengt. Ook hierin word ik nog elke dag uitgedaagd en aangemoedigd om door te groeien.

collega's Carmen Verweij en David van der Eng achter een laptop op kantoor in Woerden
Collega Remo achter

Remo Schimmel, Business Intelligence Consultant

Voordat ik bij Inergy kwam werken heb ik de opleiding ‘Innovation Sciences’ afgerond aan de Universiteit Utrecht. Een opleiding die officieel valt binnen de sociale wetenschap. Voor enkele vakken werd ik onderwezen in kwantitatieve analyse door middel van R en ik merkte al snel dat ik daar veel plezier uit haalde.

Tijdens mijn studie heb ik als student assistent statistiekvakken gegeven en een stage gelopen bij een consultancy kantoor waarbij ik in aanraking kwam met data-analyse, SQL en databases.

Toen ik de oproep voor het Young Professional programma van Inergy tegenkwam heb ik direct gesolliciteerd. Inmiddels ben ik dik twee jaar in dienst en werk ik op allerlei gave klantprojecten met de nieuwste technologie waarbij ik intellectueel word uitgedaagd, zonder dat ik de hele dag code aan het schrijven ben.

Floris vertelt je er graag meer over

Daphne is de drijvende kracht achter onze traineeship

Daphne Jaspars, People en performance manager

In maart 2023 start ik voor de zesde keer met vijf slimme ambitieuze IT-ers aan een mooie reis. Ik vind het een genot om met jonge getalenteerde en ambitieuze mensen te werken. In iedere editie van ons programma heb ik bij de Young Professionals een mooie persoonlijke groei gezien. En het geeft enorm veel voldoening om deze groepen te coachen en begeleiden. 

In het programma bieden we ontwikkeling aan van hard en soft skills (zoals consultancy vaardigheden). Gelukkig hoef ik al die trainingen niet zelf te verzorgen maar doe ik dat samen met Ugur en Ronald. Zij zijn de inhoudelijk deskundigen van dit programma.

Beelden zeggen meer dan woorden