Snel naar content

Begroting

Houd grip op je financiële begroting door te begroten in LIAS. Geen onvoorziene kostenposten en snel bijsturen waar nodig.

Lees meer

Ruim 95% van de gemeenten gebruikt LIAS. Onder andere:

Onze keurmerken en certificaten:

Begroten met LIAS

Hoe kom je tot een meer geautomatiseerde en kwalitatief betere begroting? Onze workflow rondom begrotingswijzigingen is volledig geïntegreerd met de belangrijkste financiële systemen zoals, Key2Finance, CODA, Civision Middelen en Decade Financials. Begroot in LIAS en blijf als gemeente financieel in control.

Als gemeente budgetteer je ieder jaar weer een aangepaste begroting. Vaak is het zo dat beleidsmedewerkers bij een gemeente zelfstandig onderdelen kunnen schrijven en die vervolgens kunnen koppelen met relevante cijfers uit het systeem. Kies je er als gemeente voor om te begroten in LIAS, dan weet je exact op welke domeinen je geld uitgeeft. Je hebt inzicht in hoe je het als gemeente doet op doelstellingen van het college. Bovendien houd je grip op eventuele wijzigingen.

LIAS Publisher

LIAS Publisher

Publiceer met één druk op de knop jouw planning en control producten online en in jouw eigen huisstijl. Bezoekers navigeren eenvoudig door alle beschikbare informatie.

Lees meer

LIAS MIP Activa

LIAS MIP Activa

Krijg met één geintegreerde module inzicht in jouw actuele investeringsplan, de voortgang van projecten, uitputting van kredieten en stand van zaken van jouw activa.

Lees meer

LIAS Prestatiemanagement

LIAS Prestatiemanagement

Stel meetbare doelen, bepaal wie verantwoordelijk is en ontvang regelmatig tussentijdse resultaten.

Lees meer

LIAS Financeel management

LIAS Financeel management

Met grip op jouw cijfers geef je financiële sturing op jouw vooraf gestelde doelen. Budgetteren, prognosticeren en analyseren.

Lees meer

Zien is geloven. Vraag een demonstratie aan.

In een gesprek en demonstratie wordt alles zoveel duidelijker.