Snel naar content

Cybersecurity in de decentrale overheid

14 Dec 2023 10:00

Digitale veiligheid staat centraal in onze snel veranderende technologische wereld. Als CISO of IT Manager in de decentrale overheid begrijp je als geen ander de cruciale rol die cybersecurity speelt in het beschermen van informatie. Dit webinar is on-demand beschikbaar zodat je dit kunt terugkijken wanneer dit het best uitkomt.

Waarom deelnemen?

De digitale bedreigingen worden steeds geavanceerder. Je moet je daarom pro-actief beschermen tegen cyberaanvallen. Dit webinar vergroot je kennis van cybersecurity zodat jij je beter kan wapenen tegen cyberincidenten.

Geschikt voor ieder kennisniveau

Aan de hand van praktijkvoorbeelden ontdek je de voordelen van cybersecurity dienstverlening. Je leert hoe je cybersecurity optimaal inricht, verdachte activiteiten detecteert, incidenten voorkomt en incidentrespons waarborgt.

Het webinar wordt gegeven door ilionx

Dit webinar wordt gegeven door ilionx, de toonaangevende expert op het gebied van digitale transformatie en cybersecurity én tevens een van de winnaars van de VNG-aanbesteding. ilionx is door de VNG als beste beoordeeld op gebied van kwaliteit.

Inergy heeft zich onlangs toegevoegd aan de ilionx Group. Dankzij de kennis van Inergy op gebied van informatiebeveiliging en privacy gecombineerd met de kennis van cybersecurity van ilionx, belooft dit een interessant en leerzaam webinar te worden.

Samen bouwen we aan een veiligere, digitale toekomst voor jouw gemeente.

De hosts

Jeroen Reintjens
Jeroen Reintjens

Accountmanager bij ilionx

Jeroen is accountmanager voor het defensieve security portfolio van ilionx. Hij neemt actief de rol op zich om (potentiële) klanten te informeren over cybersecurity en waar de gevaren liggen.

In deze rol heeft Jeroen te maken met veel verschillende sectoren en casussen die de klant met zich meebrengt. Hij streeft ernaar de behoefte van de klant perfect te vertalen naar de mogelijkheden die ilionx te bieden heeft.

Joep Kremer
Joep Kremer

Managing consultant cybersecurity

Joep is al 15 jaar actief in de wereld van cybersecurity. Na enkele jaren als security expert bij bedrijven te hebben gezeten is hij nu al 6 jaar actief binnen ilionx als Managing consultant op het gebied van cybersecurity.

De opgedane ervaring heeft hij meegenomen bij het opzetten en runnen van de securityafdeling van ilionx. Het doel van Joep is om de klant op de best mogelijke manier te ondersteunen op het gebied van cybersecurity.

Meer webinars

Alle webinars

Voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024

Voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024

De voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024 komen er eind september aan. Op donderdag 10 oktober 2024, van...

Lees verder

Nader voorlopig budget BUIG 2024

Nader voorlopig budget BUIG 2024

De nader voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2024 is gepubliceerd. Op dinsdag 14 mei 2024, van 10.00 tot 11.30 uur geven Sonja...

Lees verder

Septembercirculaire 2024

Septembercirculaire 2024

De septembercirculaire over het Gemeentefonds komt eraan. Traditioneel is dit één van de belangrijkste documenten in de budgetcyclus van een...

Lees verder