Snel naar content
een laptop met de letters webinar en LIAS InControl op een tafel

Demo LIAS InControl en LIAS Enterprise 19 december 2023

19 Dec 2023 11:00

Tijdens dit webinar geven Robbert, Joshah, Rene en Leonard een update van de laatste features in zowel LIAS InControl als in LIAS Enterprise. We behandelen veelgestelde vragen en stellen jou in de gelegenheid vragen te stellen.

Tijdens dit webinar presenteren we de nieuwe feature binnen LIAS InControl en kijken we naar de nieuwste features binnen LIAS Enterprise. Tot slot presenteert Leonard Boot de roadmap voor LIAS InControl.

Doelgroep: applicatiebeheerders en financieel adviseurs

De hosts

Robbert Geerdinck
Robbert Geerdinck

LIAS Business Consultant

Robbert Geerdinck is LIAS Consultant bij Inergy. In zijn rol adviseert en ondersteunt hij diverse gemeentes, provincies en andere overheidsinstellingen in het optimaliseren van processen en data gedreven werken met behulp van LIAS.

Joshah Fraanje
Joshah Fraanje

LIAS Consultant

Joshah Fraanje is LIAS Consultant bij Inergy. In zijn rol ondersteunt hij diverse gemeenten in het optimaal gebruiken van hun LIAS planning en control software.

Rene Marcusse
Rene Marcusse

Manager Services en Support LIAS

René Marcusse is sinds 2016 werkzaam voor Inergy en is gestart als projectmanager bij de online publicaties voortkomende uit de P&C producten van LIAS. Momenteel is René verantwoordelijk voor de Service en Support afdeling van de LIAS-tak en het Online Publicatie-team dat werkt aan de webpublicaties voortkomende uit Enterprise.

Leonard Boot
Leonard Boot

Product Owner

Leonard Boot heeft bij veel verschillende gemeenten implementaties begeleid. Heeft hij meegewerkt aan de mogelijkheden voor het publiceren vanuit Enterprise naar het web en is hij nu Product Owner met in zijn portefeuille LIAS Enterprise, LIAS InControl en LIAS Publisher.

Meer webinars

Alle webinars

Voorspel en verklaar de begroting

Voorspel en verklaar de begroting

In dit webinar gaat Robbert Geerdinck in op de prognose module en de verschilverklaring. Veel klanten hebben de wens om...

Lees verder

Demo LIAS MIP Activa

Demo LIAS MIP Activa

Wil je zien wat de vernieuwde module MIP Activa te bieden heeft? Schrijf je dan in voor dit webinar met...

Lees verder

Zomer webinar: Hoe bouw je een rapport?

Zomer webinar: Hoe bouw je een rapport?

In dit webinar gaat Robbert Geerdinck in op het bouwen van een rapport in LIAS Enterprise. Aanvankelijk kan het bouwen...

Lees verder