Snel naar content
een laptop met de letters webinar en LIAS InControl op een tafel

Demo LIAS InControl en LIAS Enterprise 27 juni 2023

27 Jun 2023 11:00

Tijdens dit webinar geven Robbert en Joshah een update van de laatste features in zowel LIAS InControl als in LIAS Enterprise. We behandelen veelgestelde vragen en stellen jou in de gelegenheid vragen te stellen.

Tijdens dit webinar presenteren we de nieuwe feature binnen LIAS InControl; de AI-tekstassistent. Daarnaast introduceren we de nieuwe medewerkers op de Servicedesk en kijken we naar de nieuwste features binnen LIAS InControl en Enterprise. Tot slot presenteert Leonard Boot de roadmap voor LIAS InControl.

Dit webinar is interessant voor applicatiebeheerders en financieel adviseurs. 

De hosts

Robbert Geerdinck
Robbert Geerdinck

LIAS Business Consultant

Robbert Geerdinck is al bijna tien jaar LIAS Consultant bij Inergy. In zijn rol adviseert en ondersteunt hij diverse gemeentes, provincies en andere overheidsinstellingen in het optimaliseren van processen en data gedreven werken met behulp van LIAS.

Joshah Fraanje
Joshah Fraanje

LIAS Consultant

Joshah Fraanje is LIAS Consultant bij Inergy en heeft al ruim 20 jaar ICT-ervaring. In zijn rol ondersteunt hij diverse gemeenten in het optimaal gebruiken van hun LIAS planning en control software.

Rene Marcusse
Rene Marcusse

Projectmanager

René Marcusse is sinds 2016 projectmanager bij Inergy. Zijn focus ligt voornamelijk op de online publicaties voortkomende uit de P&C-producten van LIAS. Voor zijn start bij Inergy was René Projectmanager bij een mediabedrijf. Naast projectmanagement stuurt René het ontwikkelteam aan dat de LIAS webpublicaties bouwt en is hij actief betrokken bij de LIAS Servicedesk.

Leonard Boot
Leonard Boot

Product Owner

Leonard Boot heeft bij veel verschillende gemeenten implementaties begeleid. Heeft hij meegewerkt aan de mogelijkheden voor het publiceren vanuit Enterprise naar het web en is hij nu Product Owner met in zijn portefeuille LIAS Enterprise, LIAS InControl en LIAS Publisher.

Meer webinars

Alle webinars

Demo LIAS MIP Activa

Demo LIAS MIP Activa

Wil je zien wat de vernieuwde module MIP Activa te bieden heeft? Schrijf je dan in voor dit webinar met...

Lees verder

Zomer webinar: Hoe bouw je een rapport?

Zomer webinar: Hoe bouw je een rapport?

In dit webinar gaat Robbert Geerdinck in op het bouwen van een rapport in LIAS InControl. Aanvankelijk kan het bouwen...

Lees verder

DigiD-dit! Hoe je jouw organisatie audit-proof maakt

DigiD-dit! Hoe je jouw organisatie audit-proof maakt

Wil je jouw organisatie optimaliseren en zorgen voor efficiëntie en effectiviteit tijdens de DigiD audit? Bekijk dan nu dit webinar...

Lees verder