Snel naar content
Een laptop met get woord Webinar

Demo LIAS ISMS

23 Jan 2024 10:00

Tijdens dit webinar op 23 januari geven onze experts Jeroen Koster en Laurens Herlaar jou als gebruiker van het LIAS ISMS inzicht in de functionaliteiten van het LIAS ISMS en natuurlijk laten zij jou de nieuwste mogelijkheden zien.

Tijdens het webinar behandelen zij veelgestelde vragen en stellen ze jou in de gelegenheid jouw vragen te stellen.

Dit webinar is interessant voor een CISO, FG en andere functionarissen die zich bezighouden met informatiebeveiliging en privacy.

De hosts

Jeroen Koster
Jeroen Koster

LIAS Business Consultant Informatiebeveiliging en Privacy

Jeroen Koster maakt als consultant de risico’s op het gebied van informatiebeveiliging inzichtelijk en hij reduceert deze risico’s. Daarnaast helpt hij klanten om het maximale uit het LIAS ISMS te halen.

Als CISO is hij momenteel werkzaam bij de gemeente Oldambt en eerder ook bij de gemeente Waadhoeke. Hij wordt enthousiast van het creëren van overzicht in alles wat geregeld moet worden rondom informatiebeveiliging.

Laurens Herlaar
Laurens Herlaar

Product Owner

Laurens is een Product Owner die zich richt op het ontwikkelen van producten die niet alleen nuttig zijn, maar ook intuïtief en gemakkelijk in gebruik.

Als Product Owner is hij voortdurend bezig met het onderzoeken en begrijpen van de behoeften van zijn klanten en de markt en het ontwikkelen van producten die aan deze behoeften voldoen.

Meer webinars

Alle webinars

Cybersecurity in de decentrale overheid

Cybersecurity in de decentrale overheid

Digitale veiligheid staat centraal in onze snel veranderende technologische wereld. Als CISO of IT Manager in de decentrale overheid begrijp...

Lees verder

Voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024

Voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024

De voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024 komen er eind september aan. Op donderdag 10 oktober 2024, van...

Lees verder

Nader voorlopig budget BUIG 2024

Nader voorlopig budget BUIG 2024

De nader voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2024 is gepubliceerd. Op dinsdag 14 mei 2024, van 10.00 tot 11.30 uur geven Sonja...

Lees verder