Snel naar content
Een laptop met get woord Webinar

Webinar over NIS2 en LIAS ISMS

23 Jan 2024 10:00

Tijdens dit webinar op 23 januari om 10 uur gaan onze experts Jeroen Koster en Laurens Herlaar onder andere in op de NIS2.

De NIS2 vergt veel inspanning van gemeenten op de bestaande BIO 1.04 controls. Ben jij al op de hoogte van de NIS2 naar de BIO 2.0 mapping van de IBD? Heb jij in kaart welke controls van de bestaande BIO-bijdragen aan de NIS2?

NIS2 mapping

We zijn bij Inergy bezig om de mapping van NIS2 naar BIO 2.0 (conceptversie) naar BIO 1.04 controls te maken. Zo maken we de NIS2 tastbaar. We gaan hierover ook graag in gesprek met jou tijdens dit webinar. Wat zijn jouw vragen en uitdagingen op dit vlak?

Jeroen en Laurens geven jou natuurlijk ook een update van de nieuwe functionaliteiten van het LIAS ISMS.

Vragen

Tijdens het webinar behandelen zij ook veelgestelde vragen en stellen ze jou in de gelegenheid jouw vragen te stellen.

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor een CISO, FG en andere functionarissen die zich bezighouden met informatiebeveiliging en privacy.

De hosts

Jeroen Koster
Jeroen Koster

LIAS Business Consultant Informatiebeveiliging en Privacy

Jeroen Koster maakt als consultant de risico’s op het gebied van informatiebeveiliging inzichtelijk en hij reduceert deze risico’s. Daarnaast helpt hij klanten om het maximale uit het LIAS ISMS te halen.

Als CISO is hij momenteel werkzaam bij de gemeente Oldambt en eerder ook bij de gemeente Waadhoeke. Hij wordt enthousiast van het creëren van overzicht in alles wat geregeld moet worden rondom informatiebeveiliging.

Laurens Herlaar
Laurens Herlaar

Product Owner

Laurens is een Product Owner die zich richt op het ontwikkelen van producten die niet alleen nuttig zijn, maar ook intuïtief en gemakkelijk in gebruik.

Als Product Owner is hij voortdurend bezig met het onderzoeken en begrijpen van de behoeften van zijn klanten en de markt en het ontwikkelen van producten die aan deze behoeften voldoen.

Meer webinars

Alle webinars

Cybersecurity in de decentrale overheid

Cybersecurity in de decentrale overheid

Digitale veiligheid staat centraal in onze snel veranderende technologische wereld. Als CISO of IT Manager in de decentrale overheid begrijp...

Lees verder

Voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024

Voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024

De voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024 komen er eind september aan. Op donderdag 10 oktober 2024, van...

Lees verder

Nader voorlopig budget BUIG 2024

Nader voorlopig budget BUIG 2024

De nader voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2024 is gepubliceerd. Op dinsdag 14 mei 2024, van 10.00 tot 11.30 uur geven Sonja...

Lees verder