Snel naar content

Timeline Informatiebeveiliging, Privacy en Audits 2022

Informatiebeveiliging en privacy is binnen het publieke domein een steeds belangrijker thema. Immers, voldoe je niet aan de gestelde eisen, of voer je verplichte audits niet, onjuist of niet op tijd uit, dan kan dit grote gevolgen hebben voor jouw organisatie.

In de Timeline staan belangrijke data van verplichte audits zoals ENSIA, SUWI en DigiD. Daarnaast vind je in de Timeline alle deadlines ten aanzien van de regels en verordeningen van de BIO, AVG, PNIK, BRP, BGT, BRO, SUWI, Rodin en KIDO.
Zo kun je ruim op tijd jouw audits inplannen bij de onafhankelijke en gecertificeerde auditors van Inergy. Ook mis je geen enkele deadline en riskeer je zodoende geen hoge boetes of het intrekken van een licentie of certificering.

Kortom, Inergy Timeline is voor gemeenten een onmisbaar document voor het efficiƫnt en doelmatig inplannen van alle activiteiten van auditing, informatiebeveiliging en privacy in 2022.

Meer whitepapers

Alle whitepapers

Hoe werkt het Gemeentefonds?

10 juni 2022

Hoe werkt het Gemeentefonds?

In deze whitepaper gaan we in op het gemeentefonds.Wat is het gemeentefonds nu eigenlijk precies en hoe werkt het? We...

Lees verder

Logische toegangsbeveiliging

18 februari 2022

Logische toegangsbeveiliging

Met de komst van de AVG en de Wpg worden er hogere eisen gesteld aan de toegang tot informatie. Vaak...

Lees verder

Wet Politiegegevens (Wpg) dashboard

17 december 2021

Wet Politiegegevens (Wpg) dashboard

De Wet politiegegevens (Wpg)-audit richt zich op hoe het verwerken van politiegegevens is georganiseerd, de maatregelen en procedures die daarop...

Lees verder