Managed Services: geen zorgen over uw data, Inergy regelt het

Altijd uw data beschikbaar hebben? En geen omkijken meer naar de status van uw data-omgeving? Met Managed Services van Inergy is dat precies wat u krijgt. Onze specialisten zorgen voor het veilig en up-to-date houden van de data-omgeving, zodat u zich kunt bezighouden met uw core business.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Dit zijn Managed Services door Inergy

  • Geen zorgen over uw data
  • Specialistische kennis over data en analytics
  • Hoge efficiëntie, snel aan de slag

Wat kunt u van ons verwachten?

  1. Geen zorgen over uw data

Met onze Managed Services faciliteren we uw complete datavoorziening, zodat u zich hier niet druk over hoeft te maken. We beheren en monitoren alle dataprocessen, waarbij we eventuele incidenten snel en vakkundig oplossen. We zorgen ervoor dat uw data inzichtelijk is op de manier die u wenst, bijvoorbeeld in een dashboard of per e-mail. En we leveren gebruiksondersteuning op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Dus maakt u zich geen zorgen: wij regelen het. Zo kunt u verder met uw core business.

  1. Specialistische kennis over data en Business Intelligence

We zijn experts op ons vakgebied. Onze professionals zijn gespecialiseerd op het gebied van data en Business Intelligence en zijn daar dagelijks mee bezig. Onze expertise vertaalt zich in onze Managed Services. We vinden altijd een deskundige oplossing voor uw vragen over data en uw data-omgeving.

  1. Hoge efficiëntie, snel aan de slag

Wanneer u deskundige specialisten in dienst heeft, kunt u natuurlijk veel zelf doen. Onze specialisten staan echter altijd klaar om werk uit handen te nemen of u te ondersteunen in een moeilijk vraagstuk. Doordat we fulltime in uw data-omgeving werken, zijn we in staat om snel en gericht antwoorden te vinden op uw databehoeften. En hoe eerder u antwoord heeft, hoe sneller u aan de slag kunt met de inzichten uit uw data.

Richard van Seeters

Contact

Wilt u zich geen zorgen maken over uw data en de kwaliteit van uw data-omgeving?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Richard van Seeters via richard.van.seeters@inergy.nl