Doe waar u goed in bent! Met onze Managed Services op het gebied van BI en datawarehousing kunt u zich blijven richten op uw core business.

Full-service ondersteuning

Voor de meeste bedrijven is IT een noodzakelijk middel om de primaire bedrijfsprocessen te ondersteunen. In welke branche u ook actief bent, IT is niet uw core business. En juist daarom kan het heel verstandig zijn om die noodzakelijke ondersteuning uit te besteden, als een Managed Service. Inergy’s Managed BI Services ontzorgen u op het gebied van Business Intelligence (zie ook BI in the Cloud) en datawarehousing. Vanaf het eerste ontwerp, de implementatie tot en met het beheer (volledige ontzorging) kunt u rekenen op de kennis en ervaring van Inergy.

 

Uw SAP partner

Werkt uw organisatie met SAP software? En wilt u de meerwaarde die Big Data en Analytics voor uw organisatie kan opleveren naadloos laten aansluiten op die architectuur? Dan ondersteunen wij u graag met onze Managed BI Services op SAP technologie. Samen met SAP ontzorgen we u volledig waar het Analytics en Business Intelligence betreft!

Slim gebruik maken van onze datacenters en de cloud

U bent met Managed BI Services van Inergy verzekerd van betrouwbare IT-dienstverlening tegen voorspelbare kosten. Want zowel uw data als uw applicaties voor Business Intelligence zijn veilig ondergebracht in onze datacenters. U hoeft dus zelf geen dure hardware en infrastructuur aan te schaffen en te onderhouden.

Sjoerd Hoes

Wilt u ontdekken hoe makkelijk u onze Managed Services kunt inzetten, zodat u zelf geen omkijken meer heeft naar IT?

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op – of neem direct contact met ons op.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Sjoerd Hoes via sjoerd.hoes@inergy.nl