Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Inergy.

Detailresult Groep kiest opnieuw voor Cloud BI en Analytics Services van Inergy

Detailresult Groep, waaronder de merken Dirk en DekaMarkt, heeft besloten om haar activiteiten op het gebied van Business Intelligence (BI) en Analytics ook de komende vier jaar uit te besteden aan de in Woerden gevestigde specialist Inergy Analytical Solutions. Beide partijen zijn daartoe een verlenging van de dienstverlening overeengekomen.

Lees verder

Fijne feestdagen - kerstgeschenk

Traditiegetrouw sturen wij geen kerstpakketten of cadeaus maar geven wij een gift aan een goed doel. Dit jaar is dat goede doel RNW Media. RNW Media is een Nederlandse multimedia-organisatie in Hilversum die zich richt op jongeren en jongvolwassenen in landen waar de vrijheid van meningsvorming en meningsuiting beperkt is. Het gaat om landen in Sub-Saharisch Afrika, de Arabische wereld, Latijns-Am

Lees verder

Inergy staat in de Main Software 50

Inergy staat in de Main Software 50. En daar zijn we trots op. Voor het zesde jaar op rij organiseert software-investeerder Main Capital Partners deze verkiezing om de Nederlandse software sector, als aanjager van groei en innovatie, beter zichtbaar te maken bij het grotere publiek. Ook de belangstelling vanuit de media, bedrijfsleven en investeerders voor het evenement, wordt elk jaar groter.

Lees verder

NAW-OK

Inergy introduceert NAW-OK, een betrouwbare manier om uw klantenbestand up-to-date te houden en NAW-gegevens aangevuld en verbeterd te krijgen.

Lees verder

Meld je aan voor het Inergy Futureproof Event

Op 5 oktober delen onze collega's hun innovatiekennis. Mis het niet!

Lees verder

Ardanta kiest voor Inergy adresservice 

Ardanta, dochteronderneming van verzekeraar a.s.r., maakt sinds kort gebruik van de innovatieve Inergy adresservice. Deze service helpt Ardanta om over de meest actuele contactgegevens van haar klanten te beschikken. Hierdoor kan Ardanta gedurende de looptijd van de polis en rond de dienstverlening bij overlijden haar klanten bereiken en informeren. De Inergy adresservice maakt gebruik van slimme

Lees verder

Talking Dinners - schrijf nu in

Schrijf snel in. Een inspirerend diner voor eindbeslissers op een toplocatie.

Lees verder

Inergy aan ronde tafel van "Online Retailer"

Mede-eigenaar en data expert van Inergy, JanKees Lampe, heeft mogen denken over de vraag: Hoe ga je om met de diversiteit aan soorten, maten en hoeveelheden data? Lees de volledige ronde tafel sessie nu in het Online retailblad!

Lees verder

Inergy Retail & Analytics magazine

Aan de hand van concrete voorbeelden laten wij je de kracht van data zien.

Lees verder

Yarden breidt Managed Analytical Services van Inergy uit

Inergy ontzorgt Yarden Uitvaartorganisatie met een op Microsoft Azure technologie gebaseerde public cloud oplossing. Sinds deze maand is de Managed Analytical Services uitgebreid. Hiermee krijgt Yarden meer inzicht in haar bedrijfsprocessen.

Lees verder