Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Inergy.

Meld je aan voor het Inergy Futureproof Event

Op 5 oktober delen onze collega's hun innovatiekennis. Mis het niet!

Lees verder

Ardanta kiest voor Inergy adresservice 

Ardanta, dochteronderneming van verzekeraar a.s.r., maakt sinds kort gebruik van de innovatieve Inergy adresservice. Deze service helpt Ardanta om over de meest actuele contactgegevens van haar klanten te beschikken. Hierdoor kan Ardanta gedurende de looptijd van de polis en rond de dienstverlening bij overlijden haar klanten bereiken en informeren. De Inergy adresservice maakt gebruik van slimme

Lees verder

Talking Dinners - schrijf nu in

Schrijf snel in. Een inspirerend diner voor eindbeslissers op een toplocatie.

Lees verder

Inergy aan ronde tafel van "Online Retailer"

Mede-eigenaar en data expert van Inergy, JanKees Lampe, heeft mogen denken over de vraag: Hoe ga je om met de diversiteit aan soorten, maten en hoeveelheden data? Lees de volledige ronde tafel sessie nu in het Online retailblad!

Lees verder

Inergy Retail & Analytics magazine

Aan de hand van concrete voorbeelden laten wij je de kracht van data zien.

Lees verder

Yarden breidt Managed Analytical Services van Inergy uit

Inergy ontzorgt Yarden Uitvaartorganisatie met een op Microsoft Azure technologie gebaseerde public cloud oplossing. Sinds deze maand is de Managed Analytical Services uitgebreid. Hiermee krijgt Yarden meer inzicht in haar bedrijfsprocessen.

Lees verder

Inergy start Young Professional Program!

Met trots kondigen we hierbij ons nieuwe Young Professional Program aan!

Lees verder

Main Capital neemt belang in Inergy Analytical Solutions

Main Capital heeft een meerderheidsbelang verworven in de snelgroeiende Data Analytics en Managed Services dienstverlener Inergy uit Woerden. Het bedrijf levert toonaangevende Managed BI en Analytics oplossingen en diensten waarmee het organisaties ontzorgt op het gebied van datawarehousing, data integratie en data analytics.

Lees verder

Inergy Analytical Solutions nieuwe learning partner van Zuyd Hogeschool

De ICT-opleidingen van Zuyd Hogeschool hebben steeds veel aandacht voor de nieuwste toepassingen op het vakgebied van Big Data, Business Intelligence en Predictive Analytics. De ontwikkelingen binnen deze vakgebieden gaan razendsnel. Samenwerken met gespecialiseerde partners uit het bedrijfsleven is noodzakelijk om studenten op te leiden voor een steeds veranderende arbeidsmarkt.

Lees verder

Astronaut te gast bij opening nieuwe vestiging Inergy in Heerlen

Op woensdag 19 april kregen vier kinderen van Basisschool Windekind uit Heerlen de kans om een vraag te stellen aan ruimtevaarder André Kuipers. Die dag was de officiële opening van de nieuwe vestiging van Inergy Analytical Solutions. Het nieuwe kantoor maakt onderdeel uit van de innovatieve Brightlands Smart Services Campus in Heerlen.

Lees verder