Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Inergy.

Inergy zet zich maximaal in voor digitaal toegankelijke websites

Voor gemeentes is het van essentieel belang van een hun website digitaal toegankelijk is voor iedereen. Daarom is kennis over de richtlijnen in kader van webpublicaties voor Inergy van essentieel belang. Alle apps en websites van de Nederlandse overheid en Zorginstellingen moeten digitaal toegankelijk zijn, voor iedereen. Dus ook mensen met een beperking.

Lees verder

Inergy steunt Stichting De BuitenBoordMotor

Inergy is een nauwe samenwerking aangegaan met Stichting De Buitenboordmotor en verwacht in februari 2021 nieuwe collega’s vanuit het programma van de stichting te “onboarden”.

Lees verder

Inergy geeft 250 kinderen een cadeau op pakjesavond

Het is inmiddels een mooie traditie dat Inergy geen kerstkaarten en -pakketten stuurt naar klanten en relaties maar dat we van dat budget namens alle klanten en relaties een goed doel steunen. Dit jaar is dat de Actie Pepernoot van Stichting Kinderhulp. Mathijs van Houweninge, CEO van Inergy overhandigde op 1 december jl. onze bijdrage aan Ilse de Voogd van Nationaal Fonds Kinderhulp.

Lees verder

Inergy bouwt verder aan Planning & Control software suite met investering in Gemstone

Inergy en du ROI Accountants, belastingadviseurs & IT-auditors, zijn op 13 november jongstleden een strategisch partnership aangegaan. Onderdeel van de overeenkomst is de verkoop aan Inergy van Gemstone, een software toepassing waarmee een gemeente haar financiële administratie kan doorlichten om vast te stellen of zij fiscaal in control is.

Lees verder

Grote opkomst bij LIAS online klantendag 2020

Tijdens onze LIAS online klantendag op maandag 9 november 2020 praatten we onze klanten helemaal bij over LIAS InControl. We hadden elkaar natuurlijk liever fysiek ontmoet, maar door de maatregelen was dat niet mogelijk. Met een tevreden gevoel blikken we terug op deze dag vol online presentaties van diverse collega's. De grote opkomst was natuurlijk fantastisch!

Lees verder

Het bijstandsbudget 2021 stijgt met 470 miljoen: met BUIG krijg je als gemeente inzicht in de verdeling

Het voorlopige bijstandsbudget 2021 stijg met 470 miljoen. Dat is een stijging van 7,4% ten opzichte van 2020. Van dat bedrag wordt 327 miljoen niet verdeeld volgens de gebruikelijke systematiek, maar op een later moment op basis van de verwachtte stijging van de bijstand vanwege de gevolgen van corona.

Lees verder

Nieuwe klant gemeente De Fryske Marren verwelkomd met taart

Dinsdag 4 augustus verwelkomden we de gemeente Fryske Marren als nieuwe klant. Dit heugelijke feit vierden we samen met een aantal collega's van zowel Inergy als Fryske Marren met een heerlijk stuk taart. Uiteraard hielden wij ons hierbij aan de coronamaatregelen.

Lees verder

Zeer geslaagde Inergy BBQ

Dinsdag 14 juli hadden we voor het eerst sinds lange tijd weer een fysieke social: de Inergy BBQ. Uiteraard hielden we ons aan de social distancing. Met zo'n 60 collega's stonden we eerst nog onder het afdak vanwege de regen, maar gelukkig ging even later zelfs de zon schijnen. Wat was het gezellig om elkaar weer eens 'echt' te zien!

Lees verder

Summer school start met goed bekeken Sneak preview

Vanmorgen gaven Angie Munshi en Leonard Boot het eerste webinar van de Summer school: Sneak preview. Tijdens dit webinar lichtten ze een tipje van de sluier op van LIAS Analytics en LIAS Publisher. Ze schetsten een beeld van beide producten en lieten zien welke mogelijkheden die bieden. Ook toonden ze van alle twee de producten een mooie demo.

Lees verder

Webinar LIAS BUIG groot succes

Op donderdag 18 juni gaven Dirk Jans van Inergy en Johan Vonk van Significant APE een webinar over LIAS BUIG.

Lees verder

Inergy opnieuw ISO27001 gecertificeerd

Wij hebben ons als bedrijf opnieuw ISO27001 gecertificeerd. Daar zijn we heel trots op! Het belang van het goed inrichten van informatiebeveiliging staat hoog in het vaandel van Inergy. Dat beweren wel meer bedrijven, maar Inergy voegt de daad  bij het woord.

Lees verder

Inergy en Frontin slaan de handen in één

We hebben mooi nieuws. We slaan de handen ineen met Frontin en gaan samen verder onder de naam Inergy.

Lees verder

Kijk hier het webinar "Starten met een dashboard"

Donderdag 7 mei gaven Melvin en Berend het webinar “Starten met een dashboard”. Hier kan je het bekijken.

Lees verder

Zo haal jij meer uit LIAS : een terug- én vooruitblik op de webinars

Normaal gesproken brengen de consultants van Inergy regelmatig een bezoek aan klanten. In deze tijd is fysiek langsgaan helaas niet mogelijk. Om toch in contact te blijven met de klant zijn er de afgelopen weken LIAS webinars georganiseerd. Thomas Bos en Robbert Geerdinck, Consultants LIAS bij Inergy, blikken in deze blog terug op het succes van de webinars én kijken ook alvast vooruit.

Lees verder

Inergy schenkt knuffels aan Bartiméus fonds

Inergy heeft aan de kinderen van de dagbesteding (therapeutische peutergroep (TPG) de Bosmuis, Dagbesteding Vogelbos en De Bosschool) van Bartiméus in Doorn mooie knuffels uitgereikt.

Lees verder

Talking Dinner Finance

Op donderdag 13 februari was het Talking Dinner Finance. Tijdens dit diner zijn eindbeslissers in de finance bijgepraat over actuele, zakelijke thema's.

Lees verder

Powersessie: How to DAX

Donderdag 6 februari organiseerden wij bij ons op kantoor de Powersessie: How to DAX. Iedereen die zich graag meer wilde verdiepen in dit onderdeel van Power BI kon zich hiervoor aanmelden. Na het eten nam iedereen plaats in in de zaal waar Floris ze meenam in de wondere wereld van DAX. De theorie kwam uitgebreid aan bod en de deelnemers gingen ook zelf aan de slag met opdrachten.

Lees verder

Vlekkeloze auditrapportage voor Inergy

Onlangs hebben wij het auditproces voor de ISAE3402 rapportage afgerond. In dit proces wordt de dienstverlening van Inergy onder het vergrootglas gelegd en wordt beoordeeld of we daarbij handelen zoals we hebben gedocumenteerd en aan klanten hebben beloofd. Zó goed zelfs dat de auditors helemaal geen opmerkingen hadden. Een vlekkeloze auditrapportage is het prachtige eindresultaat.

Lees verder

Inergy in magazine OnderNamen

Deze maand staat er een mooi artikel over Inergy in het magazine van OnderNamen. Daniëlle Pels en Rene van Veen vertellen daarin wat Inergy precies doet en wie er bij ons werken.

Lees verder

Kerstgeschenk 2019, een gift aan het Bartiméus Fonds

We sluiten het jaar 2019 alweer bijna af. Een mooi moment om jou heel fijne feestdagen en alvast een geweldig 2020 te wensen.

We kijken terug op een feestelijk jaar waarin Inergy twintig jaar bestond, ons kantoor in Woerden is verhuisd naar een prachtige en duurzame locatie, we de 152ste gemeente als klant mochten noteren en we samen met jou veel impact creëerden. We improve performance!

Lees verder

LIAS Regiodagen in Arnhem, Groningen en Dordrecht

In novemver 2019 vonden de LIAS Regiodagen plaats. Deze keer waren we te gast in Arnhem, Groningen en Dordrecht. Heel fijn om zo gastvrij door klanten te worden ontvangen. Bezoekers gingen met elkaar in gesprek tijdens het netwerkcafé en werden op een flink aantal onderwerpen helemaal bijgepraat.

Lees verder

AI Friday Retail

Op vrijdag 25 oktober waren collega's Michiel Brunt, Richard van Seeters en Daniëlle Pels aanwezig bij AI Friday Retail van Microsoft. Retailexpert Annemieke Rijke gaf namens Inergy een keynote over onze oplossing Assortimentsoptimalisatie. Een mooie toepassing van AI in retail!

Lees verder

Spetterend feest 20-jarig bestaan en opening

Dinsdag 12 november vond de officiële opening van Inergy in Woerden plaats. Na een opening van het gehele pand (AT The Office) voor alle gebruikers op 2 november vierden we nu een feestje met klanten, leveranciers, relaties en collega’s. Tijdens deze middag stonden we natuurlijk ook uitgebreid stil bij ons 20-jarig bestaan!

Lees verder

Inergy sluit partnership met Snowflake

Snowflake is hét datawarehouse, speciaal gebouwd voor de cloud en toonaangevend in zijn soort. Met Snowflake en Inergy krijg je onbeperkte opslag, de beste performance, top security en ben je klaar voor de toekomst. Snowflake draait op Microsoft Azure, Amazon Web Services en Google Cloud Platform.

Lees verder

Eerste klantsessie MIP Activa maakt enthousiast

Donderdag 24 oktober was de eerste klantsessie van de nieuwe MIP Activa module van LIAS. Collega Leonard Boot begeleidde de sessie waarbij meerdere vertegenwoordigers van de gemeentes Amsterdam, Ede, Almere, Zaanstad en Langedijk aanwezig waren.

Lees verder

Inergy krijgt definitieve gunning CGM

Inergy is de aanbesteding voor de werkorganisatie CGM (gemeenten Cuijk, Grave en Mill & Sint Hubert) gegund. Dit houdt in dat Inergy voor CGM een planning & control proces realiseert met de producten LIAS Enterprise en LIAS Online. De gemeenten Cuijk, Grave en Mill & Sint Hubert zijn drie zelfstandige gemeenten, gelegen in Noordoost-Brabant. Samen hebben de drie gemeenten bijna 50.000 inwoners.

Lees verder

Gemeente Sluis kiest voor LIAS Enterprise

De gemeente Sluis wil graag haar planning & control cyclus verder ontwikkelen met een belangrijke focus op de implementatie van P&C software. Ze heeft daarom gekozen voor LIAS Enterprise.

Lees verder

Talking Dinner Vastgoed

Op 3 oktober organiseerden wij samen met Sociëteit Vastgoed het Talking Dinner Vastgoed. Tijdens dit diner praatten beslissers in vastgoed bij over actuele, zakelijke thema's en innovatie.

Lees verder

Inergy presenteert op het BNG-congres

Op donderdag 21 november aanstaande organiseert de BNG Bank het jaarlijkse congres voor de Middelgrote gemeenten in het gemeentehuis in Houten.

Lees verder

Hogeschool Utrecht en Inergy bundelen krachten

De hogeschool Utrecht (HU) en Inergy hebben op 23 september 2019 het convenant Partner in Onderwijs getekend. Een kroon op de al 15 jaar durende samenwerking.

Lees verder

Inergy verhuist binnen Woerden

Inergy gaat verhuizen. Na een intensieve speurtocht door Woerden vond eigenaar Mathijs van Houweninge bij AT The Office de moderne nieuwe werkplek die hij zocht voor alle 130 collega's.

Lees verder

Inergy behoudt ISO27001 certificaat

Voor Inergy is een ISO27001 certificaat erg belangrijk. Wij staan altijd voor de kwaliteit van de beveiliging van onze full service, non-stop data analytics. Onlangs werden we als bedrijf weer ge-audit. Gelukkig hebben we ons opnieuw gecertificeerd!

Lees verder

Inergy trots op hernieuwde Microsoft Gold Partner-certificering

Inergy heeft de hernieuwde Microsoft Gold Partner-certificering! Gold is de hoogste status binnen het Microsoft Partner-model. Inergy voldoet hiermee aan de strikte, eisen van het Gold-partnership op het vlak van kennis en ervaring met het Microsoft-azure. De hernieuwde Gold-status is een opnieuw een bevestiging van de structurele wijze waarop Inergy de technologie van Microsoft vertaalt naar eff

Lees verder

Webinar “Digitaliseer jouw planning & control cyclus in drie stappen: meer structuur, meer transparantie”

Hoe verbind je mensen en systemen, vereenvoudig je processen en versterk je de prestaties van jouw organisatie met een digitale planning & control cyclus? Hoe verbind je bijvoorbeeld als gemeente het coalitieakkoord aan de begroting en hoe maak je deze inzichtelijk voor de verschillende stakeholders? En hoe vertaal je vervolgens deze begroting naar afdelingsplannen en teamplannen?

Lees verder

Webinar "Shopping trips: Margeverbetering door patroonherkenning in kassabon data"

Kijk hier ons webinar "Shopping trips: Margeverbetering door patroonherkenning in kassabon data" terug

Een kassabon liegt niet. Een retailer beschikt letterlijk over een goudmijn aan data. Ook jij! Onze oplossing vertaalt een ruwe dataset in klantwaarde (hoe loyaal is mijn klant?) en shopping trip (wat is het gedrag van mijn klant?).

Lees verder

Urban Trails Rotterdam en Zwolle

Bij Inergy houden we van een sportieve uitdaging. Zo liep een deel van onze medewerkers de Urban Trail op zondag 12 mei in Rotterdam en een deel die in Zwolle op zondag 19 mei.

Lees verder

LIAS Klantendag 2019

Op dinsdag 14 mei was de LIAS Klantendag 2019 in Paushuize in Utrecht. Met ruim honderd deelnemers was dit evenement erg geslaagd.

Lees verder

Nationale AI cursus

Bij Inergy doen we veel met Artifical Intelligence. Maar wat houdt dat eigenlijk precies in? Via de overheid kan je de Nationale AI cursus volgen. Een cursus voor alle Nederlanders die graag meer willen weten over AI. Leer in je eigen tempo over bijvoorbeeld Machine Learning en Deep Learning.

Lees verder

Regiodagen Heerenveen, Beverwijk en Venlo

Na de regiodag op donderdag 28 maart in Heerenveen vonden afgelopen dinsdag en woensdag de regiodagen in Beverwijk en Venlo plaats. Met in totaal zo’n honderd deelnemers waren deze dagen een succes.

Lees verder

Webinar "Shopping trips: Margeverbetering door patroonherkenning in kassabon data"

Meld je nu hier aan voor ons webinar "Shopping trips: Margeverbetering door patroonherkenning in kassabon data" op 28 mei om 15 uur.

Een kassabon liegt niet. Een retailer beschikt letterlijk over een goudmijn aan data. Ook jij! Onze oplossing vertaalt een ruwe dataset in klantwaarde (hoe loyaal is mijn klant?) en shopping trip (wat is het gedrag van mijn klant?).

Lees verder

Talking Dinner in de cloud

Woensdag 3 april organiseerden wij het Talking Dinner Retail = Detail. Onder het genot van een exclusief diner deden de deelnemers inspiratie op over de aanpak en toepassing van Data, AI en Analytics. Er waren presentaties van Stephanie Visser (Microsoft) en Annemieke Rijke. 

Lees verder

Hackathon

Vrijdag 29 maart was de eerste Inergy Hackathon. Na een heerlijk verzorgd ontbijt was de kick-off waarin werd uitgelegd wat de bedoeling van deze dag is. Uitgerust met een Inergy Hackathon hoodie gingen drie teams van elk zo’n vijf personen aan de slag met het oppakken en uitwerken van de ideeën. Doel was om leuke ideeën uit te werken binnen het Azure platform.

Lees verder

Inergy AI

Maak kennis met Inergy.ai: ons techblog waar wij kennis, code snippets, demo dashboards en andere gave toepassingen delen binnen de wereld van data & analytics.

Lees verder

Druk bezocht Inspiriment 2019

Donderdag 21 maart 2019 vond het tweede Inspiriment plaats. Tijdens deze kennisdag inspireerden we onze relaties over de trends en ontwikkelingen op het gebied van Data & Analytics.

Lees verder

Futureproof Event 2019 groot succes!

Maandag 28 januari 2019 vond ons Futureproof Event plaats op onze vestiging in Woerden. Een grote groep geïnteresseerde professionals luisterde naar verschillende sprekers van binnen én buiten Inergy. Zij vertelden over onder andere Deep Learning, grafen, AI en Power BI.

Lees verder

Webinar "Win de strijd om de juiste prijs met dynamic pricing"

Bekijk nu kosteloos ons Webinar "Win de strijd om de juiste prijs met dynamic pricing." Bepaal volledig automatisch de prijzen van jouw artikelen op basis van prijsveranderingen bij concurrenten. Dat levert je een consistent prijsbeleid op, meer tijd, minder kosten en een betere bedrijfsvoering.

Lees verder

Inergy en PostNL scannen recordaantal pakketjes rondom feestdagen

PostNL en Inergy hebben in de aanloop naar pakjesavond 2018 een recordaantal van circa twaalf miljoen pakketten verwerkt. Inergy, dat de volledige track-and-trace-informatie van PostNL verzorgt, deed zelfs 16 miljoen waarnemingen (totaal aantal scans van alle pakketten) op de piekdag tussen Black Friday en pakjesavond. Afgelopen jaar verwerkte PostNL in die periode nog iets minder dan tien miljoen

Lees verder

Inergy trots op de Microsoft Gold Partner-certificering

Gold is de hoogste status binnen het Microsoft Partner-model. Inergy voldoet hiermee aan de strikte, eisen van het Gold-partnership op het vlak van kennis en ervaring met het Microsoft-azure. De Gold-status is een bevestiging van de structurele wijze waarop Inergy de technologie van Microsoft vertaalt naar effectieve oplossingen met waarde voor klanten.

Lees verder

Wij steunen Women on Wings

Wij doneren ieder jaar mede namens onze klanten geld aan een goed doel. Wij vinden dit beter passen bij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid dan het versturen van kerstpakketten of kaarten. Dit jaar hebben wij gekozen voor “Women on Wings”.

Lees verder

Talking Dinner, Accelerate your business with AI

Donderdag 15 november vond het geslaagde talking dinner "Accelerate your business with AI" in de Watertoren in Utrecht plaats.

Jan Depping en Wout Bucker namen op bevlogen wijze onze gasten mee in de laatste ontwikkelingen op cloud gebied, AI en Machine Learning en de impact hiervan op mens, proces en natuurlijk bedrijven.

Lees verder

Inergy actief én aanwezig op Infographics Congres 

Op 4 oktober 2018 vond het eerste Inspiriment van Inergy plaats in Utrecht. Met veel plezier nodigden we relaties uit voor het Inspiriment Data & Analytics. Een kennisdag die we in het leven hebben geroepen omdat we onze relaties graag informeren over trends en ontwikkelingen op het gebied van Data en Analytics.

Lees verder

Het Inspiriment van 4 oktober is geslaagd

Op 4 oktober 2018 vond het eerste Inspiriment van Inergy plaats in Utrecht. Met veel plezier nodigden we relaties uit voor het Inspiriment Data & Analytics. Een kennisdag die we in het leven hebben geroepen omdat we onze relaties graag informeren over trends en ontwikkelingen op het gebied van Data en Analytics.

Lees verder

Van Hessen kiest voor Cloud BI en Analytics Services van Inergy

Van Hessen, wereldwijd marktleider in natuurdarmen, vleesproducten en farmaceutische producten, heeft besloten om voor haar activiteiten op het gebied van Business Intelligence (BI) en Analytics samen te werken met specialist Inergy. Beide partijen zijn daartoe een contract voor samenwerking overeengekomen.

Lees verder

Interview: "Onze sector gaat nóg harder groeien"

"Onze sector is hot en actueel. De ontwikkelingen gaan snel, en we kunnen al heel veel met Business Intelligence en -Analytics, Data science, Data discovery, Predictive Analytics, Artificial Intelligence, machine learning, noem het allemaal maar op. Iedereen denkt dat we al enorm onderweg zijn. Ik zal niet zeggen dat onze sector net begonnen is, maar het gaat nog veel sneller groeien."

Lees verder

Big Data Expo groot succes

Op 19 en 20 september was Inergy vertegenwoordigd op de Big Data Expo in de Jaarbeurs in Utrecht. We waren uitgenodigd om op de Microsoft-stand te staan.

Lees verder

Inergy steunt Muziek in huis

Dinsdag 25 september vond in een bombolle zaal van de Vijverhof in Harmelen een uniek jazzconcert plaats. Het kwartet 'Greetje Kauffeld - Lex Jasper duo - Ellister' trad op. Dit werd georganiseerd door de “Stichting Muziek in Huis”. Het concert was mogelijk gemaakt door Inergy.

Lees verder

Opticienketen Hans Anders tekent

Wij helpen sinds een tijdje opticienketen "Hans Anders" met dashboarding, stuurinformatie én Advanced Analytics. CFO Hans Platschorre tekende deze week een nieuw contract. Daar zijn we enorm trots op!

Lees verder

Klantendag LIAS 2018 zeer geslaagd

De 17e jaarlijkse editie van onze LIAS klantendag is geslaagd!
Met veel dank en trots verwelkomden wij 114 gasten van 55 organisaties uit alle windstreken van ons land op het monumentale complex Het Oude Magazijn, onderdeel van De Wagenwerkplaats in Amersfoort. Kennis, ervaringen en nieuwe ontwikkelingen werden met elkaar gedeeld in diverse vormen. Vele positieve reacties over het gevarieerde pro

Lees verder

Het Inergy Magazine: Data & Analytics

Lees hier het Inergy Magazine "Data & Analytics". In deze uitgave lees je alles over de impact van Data & Analytics op jouw business.

Lees verder

ISO27001 certificaat opnieuw behaald

Dit jaar werden we opnieuw ge-audit. En we zijn weer helemaal gecertificeerd!

Lees verder

Open BI-training op 29 Mei in Heerlen

Met veel plezier nodigen we je uit voor de tweede Open BI Workshop in Heerlen op 29 mei 2018. Deze workshop staat in het teken van data visualisaties met Tableau.

Lees verder

De ideale ontvangstbeleving: begin vandaag en profiteer morgen

Collega Richard Kooijman heeft vorig jaar meegedaan in de werkgroep Delivery & Service van Shopping Tomorrow. Een initiatief van thuiswinkel.org
Resultaat is een mooie Bluepaper!

Lees verder

Open BI-Training in Heerlen groot succes

Dinsdag 24 april vond de eerste Open BI-Training in Heerlen plaats. We bieden deze compacte BI-trainingen in de avond aan alle relaties en geïnteresseerden. Thema van deze avond was MicroStrategy. De training van onze ervaren collega Roel Evers was een groot succes. De evaluatie van de deelnemers liet zien dat ze veel geleerd hebben en de opgedane ervaring snel in de praktijk kunnen toepassen.

Lees verder

Inergy en LIAS bundelen krachten

Inergy gaat samen met LIAS Software. Door de businesscombinatie ontstaat een zeer solide bedrijf met 130 werknemers en een focus op vier markten: overheid, retail/consumer, finance en logistiek.

Lees verder

Solution van Inergy zorgt voor track en trace van de stempassen

Inergy heeft PostNL de solution geleverd voor het tracken en tracen van alle stempassen. En daar zijn we reuzetrots op!

Lees verder

Detailresult Groep kiest opnieuw voor Cloud BI en Analytics Services van Inergy

Detailresult Groep, waaronder de merken Dirk en DekaMarkt, heeft besloten om haar activiteiten op het gebied van Business Intelligence (BI) en Analytics ook de komende vier jaar uit te besteden aan de in Woerden gevestigde specialist Inergy Analytical Solutions. Beide partijen zijn daartoe een verlenging van de dienstverlening overeengekomen.

Lees verder

Fijne feestdagen - kerstgeschenk

Traditiegetrouw sturen wij geen kerstpakketten of cadeaus maar geven wij een gift aan een goed doel. Dit jaar is dat goede doel RNW Media. RNW Media is een Nederlandse multimedia-organisatie in Hilversum die zich richt op jongeren en jongvolwassenen in landen waar de vrijheid van meningsvorming en meningsuiting beperkt is. Het gaat om landen in Sub-Saharisch Afrika, de Arabische wereld, Latijns-Am

Lees verder

Inergy staat in de Main Software 50

Inergy staat in de Main Software 50. En daar zijn we trots op. Voor het zesde jaar op rij organiseert software-investeerder Main Capital Partners deze verkiezing om de Nederlandse software sector, als aanjager van groei en innovatie, beter zichtbaar te maken bij het grotere publiek. Ook de belangstelling vanuit de media, bedrijfsleven en investeerders voor het evenement, wordt elk jaar groter.

Lees verder

NAW-OK

Inergy introduceert NAW-OK, een betrouwbare manier om uw klantenbestand up-to-date te houden en NAW-gegevens aangevuld en verbeterd te krijgen.

Lees verder

Meld je aan voor het Inergy Futureproof Event

Op 5 oktober delen onze collega's hun innovatiekennis. Mis het niet!

Lees verder

Ardanta kiest voor Inergy adresservice 

Ardanta, dochteronderneming van verzekeraar a.s.r., maakt sinds kort gebruik van de innovatieve Inergy adresservice. Deze service helpt Ardanta om over de meest actuele contactgegevens van haar klanten te beschikken. Hierdoor kan Ardanta gedurende de looptijd van de polis en rond de dienstverlening bij overlijden haar klanten bereiken en informeren. De Inergy adresservice maakt gebruik van slimme

Lees verder

Talking Dinners - schrijf nu in

Schrijf snel in. Een inspirerend diner voor eindbeslissers op een toplocatie.

Lees verder

Inergy aan ronde tafel van "Online Retailer"

Mede-eigenaar en data expert van Inergy, JanKees Lampe, heeft mogen denken over de vraag: Hoe ga je om met de diversiteit aan soorten, maten en hoeveelheden data? Lees de volledige ronde tafel sessie nu in het Online retailblad!

Lees verder

Inergy Retail & Analytics magazine

Aan de hand van concrete voorbeelden laten wij je de kracht van data zien.

Lees verder

Yarden breidt Managed Analytical Services van Inergy uit

Inergy ontzorgt Yarden Uitvaartorganisatie met een op Microsoft Azure technologie gebaseerde public cloud oplossing. Sinds deze maand is de Managed Analytical Services uitgebreid. Hiermee krijgt Yarden meer inzicht in haar bedrijfsprocessen.

Lees verder

Inergy start Young Professional Program!

Met trots kondigen we hierbij ons nieuwe Young Professional Program aan!

Lees verder

Main Capital neemt belang in Inergy Analytical Solutions

Main Capital heeft een meerderheidsbelang verworven in de snelgroeiende Data Analytics en Managed Services dienstverlener Inergy uit Woerden. Het bedrijf levert toonaangevende Managed BI en Analytics oplossingen en diensten waarmee het organisaties ontzorgt op het gebied van datawarehousing, data integratie en data analytics.

Lees verder

Inergy Analytical Solutions nieuwe learning partner van Zuyd Hogeschool

De ICT-opleidingen van Zuyd Hogeschool hebben steeds veel aandacht voor de nieuwste toepassingen op het vakgebied van Big Data, Business Intelligence en Predictive Analytics. De ontwikkelingen binnen deze vakgebieden gaan razendsnel. Samenwerken met gespecialiseerde partners uit het bedrijfsleven is noodzakelijk om studenten op te leiden voor een steeds veranderende arbeidsmarkt.

Lees verder

André Kuipers te gast bij opening nieuwe vestiging Inergy in Heerlen

Op woensdag 19 april kregen vier kinderen van Basisschool Windekind uit Heerlen de kans om een vraag te stellen aan ruimtevaarder André Kuipers. Die dag was de officiële opening van de nieuwe vestiging van Inergy Analytical Solutions. Het nieuwe kantoor maakt onderdeel uit van de innovatieve Brightlands Smart Services Campus in Heerlen.

Lees verder