Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Inergy.

Open BI-training op 29 Mei in Heerlen

Met veel plezier nodigen we je uit voor de tweede Open BI Workshop in Heerlen op 29 mei 2018. Deze workshop staat in het teken van data visualisaties met Tableau.

Lees verder

De ideale ontvangstbeleving: begin vandaag en profiteer morgen

Collega Richard Kooijman heeft vorig jaar meegedaan in de werkgroep Delivery & Service van Shopping Tomorrow. Een initiatief van thuiswinkel.org
Resultaat is een mooie Bluepaper!

Lees verder

Open BI-Training in Heerlen groot succes

Dinsdag 24 april vond de eerste Open BI-Training in Heerlen plaats. We bieden deze compacte BI-trainingen in de avond aan alle relaties en geïnteresseerden. Thema van deze avond was MicroStrategy. De training van onze ervaren collega Roel Evers was een groot succes. De evaluatie van de deelnemers liet zien dat ze veel geleerd hebben en de opgedane ervaring snel in de praktijk kunnen toepassen.

Lees verder

Inergy en LIAS bundelen krachten

Inergy gaat samen met LIAS Software. Door de businesscombinatie ontstaat een zeer solide bedrijf met 130 werknemers en een focus op vier markten: overheid, retail/consumer, finance en logistiek.

Lees verder

Solution van Inergy zorgt voor track en trace van de stempassen

Inergy heeft PostNL de solution geleverd voor het tracken en tracen van alle stempassen. En daar zijn we reuzetrots op!

Lees verder

Detailresult Groep kiest opnieuw voor Cloud BI en Analytics Services van Inergy

Detailresult Groep, waaronder de merken Dirk en DekaMarkt, heeft besloten om haar activiteiten op het gebied van Business Intelligence (BI) en Analytics ook de komende vier jaar uit te besteden aan de in Woerden gevestigde specialist Inergy Analytical Solutions. Beide partijen zijn daartoe een verlenging van de dienstverlening overeengekomen.

Lees verder

Fijne feestdagen - kerstgeschenk

Traditiegetrouw sturen wij geen kerstpakketten of cadeaus maar geven wij een gift aan een goed doel. Dit jaar is dat goede doel RNW Media. RNW Media is een Nederlandse multimedia-organisatie in Hilversum die zich richt op jongeren en jongvolwassenen in landen waar de vrijheid van meningsvorming en meningsuiting beperkt is. Het gaat om landen in Sub-Saharisch Afrika, de Arabische wereld, Latijns-Am

Lees verder

Inergy staat in de Main Software 50

Inergy staat in de Main Software 50. En daar zijn we trots op. Voor het zesde jaar op rij organiseert software-investeerder Main Capital Partners deze verkiezing om de Nederlandse software sector, als aanjager van groei en innovatie, beter zichtbaar te maken bij het grotere publiek. Ook de belangstelling vanuit de media, bedrijfsleven en investeerders voor het evenement, wordt elk jaar groter.

Lees verder

NAW-OK

Inergy introduceert NAW-OK, een betrouwbare manier om uw klantenbestand up-to-date te houden en NAW-gegevens aangevuld en verbeterd te krijgen.

Lees verder

Meld je aan voor het Inergy Futureproof Event

Op 5 oktober delen onze collega's hun innovatiekennis. Mis het niet!

Lees verder