Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Inergy.

Opticienketen "Hans Anders" tekent

Wij helpen sinds een tijdje opticienketen "Hans Anders" met dashboarding, stuurinformatie én Advanced Analytics. CFO Hans Platschorre tekende deze week een nieuw contract. Daar zijn we enorm trots op!

Lees verder

Het Inergy Magazine: Data & Analytics

Lees hier het Inergy Magazine "Data & Analytics". In deze uitgave lees je alles over de impact van Data & Analytics op jouw business.

Lees verder

ISO27001 certificaat opnieuw behaald

Dit jaar werden we opnieuw ge-audit. En we zijn weer helemaal gecertificeerd!

Lees verder

Open BI-training op 29 Mei in Heerlen

Met veel plezier nodigen we je uit voor de tweede Open BI Workshop in Heerlen op 29 mei 2018. Deze workshop staat in het teken van data visualisaties met Tableau.

Lees verder

De ideale ontvangstbeleving: begin vandaag en profiteer morgen

Collega Richard Kooijman heeft vorig jaar meegedaan in de werkgroep Delivery & Service van Shopping Tomorrow. Een initiatief van thuiswinkel.org
Resultaat is een mooie Bluepaper!

Lees verder

Open BI-Training in Heerlen groot succes

Dinsdag 24 april vond de eerste Open BI-Training in Heerlen plaats. We bieden deze compacte BI-trainingen in de avond aan alle relaties en geïnteresseerden. Thema van deze avond was MicroStrategy. De training van onze ervaren collega Roel Evers was een groot succes. De evaluatie van de deelnemers liet zien dat ze veel geleerd hebben en de opgedane ervaring snel in de praktijk kunnen toepassen.

Lees verder

Inergy en LIAS bundelen krachten

Inergy gaat samen met LIAS Software. Door de businesscombinatie ontstaat een zeer solide bedrijf met 130 werknemers en een focus op vier markten: overheid, retail/consumer, finance en logistiek.

Lees verder

Solution van Inergy zorgt voor track en trace van de stempassen

Inergy heeft PostNL de solution geleverd voor het tracken en tracen van alle stempassen. En daar zijn we reuzetrots op!

Lees verder

Detailresult Groep kiest opnieuw voor Cloud BI en Analytics Services van Inergy

Detailresult Groep, waaronder de merken Dirk en DekaMarkt, heeft besloten om haar activiteiten op het gebied van Business Intelligence (BI) en Analytics ook de komende vier jaar uit te besteden aan de in Woerden gevestigde specialist Inergy Analytical Solutions. Beide partijen zijn daartoe een verlenging van de dienstverlening overeengekomen.

Lees verder