Snel naar content

Even voorstellen, het team van Inergy AuditServices (IAS)

Het auditteam bestaat uit vier collega’s. Het team stelt zich graag aan je voor.

Ronald Driehuis, RE CISA CIPM
Ronald heeft al meer dan twaalf jaar ervaring met gemeenten en heeft naast de vele audits ook bij meer dan veertig gemeenten informatiebeveiliging geïmplementeerd en audits voorbereid. Daarnaast is hij momenteel bij twee gemeenten actief als FG.

Ir. drs. Daan Koot RI RE CDPO
Daan werkt inmiddels alweer negen jaar als Security Officer en als IT-Auditor bij gemeenten. Naast de ENSIA- en Wpg-Audits voert Daan ook de DigiD-audits en de NVZ-gedragslijn audits uit.

Sheilindra Soebhag RE AA CISA CRISC
Sheilindra heeft meer dan twintig jaar auditervaring en ervaring binnen het publieke domein. Hij is sinds dit najaar bij Inergy werkzaam en richt zich op de ENSIA- en de Wpg-audits.

Bianca Kraft
Bianca is projectmanager van het team. Zij zorgt voor alle communicatie rondom de diverse audits en stemt de audit met je af. Op deze manier bewaakt ze de voortgang van de diverse audits en gaat een afspraak inplannen heel snel en gemakkelijk. Bianca heeft met de afdeling Sales binnen Inergy natuurlijk nauw contact. Omdat zij op deze manier in het voortraject betrokken is, verloopt de communicatie rondom de audit makkelijk en soepel.

Kwaliteit en ervaring

De auditors zijn bekend met de gemeentelijke werkprocessen en systemen. Door de gemeentelijke ervaring te combineren met ICT- en auditkennis, kunnen de auditors jou via de audits optimaal adviseren over mogelijke verbeteringen.
Het team werkt vanuit een kwaliteitssysteem dat is opgezet vanuit de gedachte om continu minimaal eenzelfde kwaliteit in het auditproces te waarborgen en leveren en daarnaast te willen verbeteren. Het kwaliteitssysteem bestaat al een aantal jaar, waardoor de auditors goed weten hoe de medewerkers van gemeenten geïnformeerd en begeleid moet worden in het auditproces.

Wist je dat… de auditoren van Inergy Auditservices de afgelopen jaren ENSIA-audits hebben uitgevoerd bij tientallen gemeenten? Die gemeenten hebben deze audits met een klant tevredenheidscore van 86/100 gewaardeerd.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy staat in de top 10 van koplopers in de wereld van digitale transformatie op het gebied van data- en...

Lees verder

Update Spring Framework kwetsbaarheid

Update Spring Framework kwetsbaarheid

Afgelopen donderdag 31 maart is er een kwetsbaarheid ontdekt in het Spring Framework. Wij monitoren en analyseren deze situatie nauwlettend....

Lees verder

Inergy is Premier Partner Snowflake

Inergy is Premier Partner Snowflake

Inergy is “Premier Partner” van Snowflake geworden. Snowflake ziet Inergy als een deskundige partner, die bij vele klanten inmiddels heeft...

Lees verder