Snel naar content

Het Inspiriment van 4 oktober is geslaagd

Op 4 oktober 2018 vond het eerste Inspiriment van Inergy plaats in het Carlton President Hotel in Utrecht. Met veel plezier nodigden we relaties uit voor het Inspiriment Data & Analytics. Een kennisdag die we in het leven hebben geroepen omdat we onze relaties graag informeren over trends en ontwikkelingen op het gebied van Data en Analytics. We stellen onze relaties graag in de gelegenheid om kennis te verdiepen én in contact te komen met elkaar.

Deze dag bestond uit een aantal inspirerende keynotes van Hans Kasper, Richard Verburg en Frédérik Ruys. Daarnaast waren er mooie praktische breakoutsessies van Danny Bosman, Michiel Brunt, Michel Steenhuis en Bart Velthoven. De Keynotes kunt u nog eens nakijken via bovengenoemde linkjes!

Kijk hier de aftermovie want beelden zeggen meer dan woorden.

 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire geeft de vertaling van de Voorjaarsnota van de rijksoverheid. De circulaire bevat informatie over de invoering per 1...

Lees verder

Inergy wederom gecertificeerd voor ISO27001

Inergy wederom gecertificeerd voor ISO27001

Eind mei onderging Inergy een externe ISO27001 audit en rondde deze succesvol af. De auditor heeft meer medewerkers van Inergy...

Lees verder

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy staat in de top 10 van koplopers in de wereld van digitale transformatie op het gebied van data- en...

Lees verder