Snel naar content
mensen staan gezellig wat te drinken op de lias klantendag

Klantendag LIAS 2018 zeer geslaagd

De 17e jaarlijkse editie van onze LIAS klantendag is geslaagd!

Met veel dank en trots verwelkomden wij 114 gasten van 55 organisaties uit alle windstreken van ons land op het monumentale complex Het Oude Magazijn, onderdeel van De Wagenwerkplaats in Amersfoort. Kennis, ervaringen en nieuwe ontwikkelingen werden met elkaar gedeeld in diverse vormen. Vele positieve reacties over het gevarieerde programma en gekozen locatie. En ja, uiteraard hielp de zon ook een handje.

In de ochtend stond Danny Bosman stil bij het samen gaan van LIAS met Inergy. Jankees Lampe, directielid Inergy, voegde zich op het podium naast Danny voor een korte introductie. Inergy is een organisatie met ruim 80 medewerkers, gespecialiseerd in business intelligence en data analytics. Met het samengaan is direct enorm veel kennis en expertise beschikbaar om nog meer en betere klantwaarden te leveren: Het nog sneller kunnen verstrekken van nog betere informatie ten behoeve van besluitvorming, sturing en verantwoording. Daarna nam Danny de zaal mee in de product roadmap van LIAS OMNIA, de nieuwe generatie software en opvolger van LIAS Enterprise. Met LIAS OMNIA komt straks alles samen in één nieuwe moderne omgeving en wordt nieuw fundament gevormd voor de vele extra functionele verrijkingen die op stapel staan.

Aansluitend presenteerde Michell Ipskamp de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek en de ondernomen en uitgezette acties in dat kader. Direct daaropvolgend namen Janne van der Zalm en Rob Maillé de zaal mee in een sneak preview van LIAS OMNIA en een interactieve sessie met vragen over gebruikersvriendelijkheid. Ze sloten ook af met de uitnodiging om verzoeken in te dienen om vaker en meer betrokken te raken bij de ontwikkeling van LIAS OMNIA op het gebied van gebruikersvriendelijkheid.

In het volgende deel van de dag konden de genodigden rouleren en telkens keuzes maken uit het bijwonen van een aantal klantpresentaties en het bezoeken van informatiesessies van gevormde en nog te vormen co-creatie teams. We ontvingen veel positieve reacties over de inbreng van onze gastsprekers van een viertal gemeenten.

De dag werd aan einde nog even doorgenomen en met een lach afgesloten door stand-up comedian Tom Sligting.

We ontvingen veel positieve reacties en zien dan ook met plezier uit naar het volgende evenement samen!

 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Decembercirculaire van BZK direct verwerkt in LIAS PAUW

Decembercirculaire van BZK direct verwerkt in LIAS PAUW

Op 6 december 2023 publiceerde het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de jaarlijkse decembercirculaire. De volgende dag werd...

Lees verder

Winnaars eerste editie Dashboard Duel

Winnaars eerste editie Dashboard Duel

In oktober hebben Power BI-enthousiastelingen hun vaardigheden aangescherpt en gedemonstreerd in de eerste editie van Dashboard Duel. Dashboard Duel is...

Lees verder

Nieuwe feature: Kaartintegratie in LIAS In Control

Nieuwe feature: Kaartintegratie in LIAS In Control

LIAS In Control introduceert een schitterende nieuwe feature: het integreren van landkaarten in LIAS Publisher-pagina’s. Deze toevoeging stelt je in...

Lees verder