Snel naar content
mensen staan gezellig wat te drinken op de lias klantendag

Klantendag LIAS 2018 zeer geslaagd

De 17e jaarlijkse editie van onze LIAS klantendag is geslaagd!

Met veel dank en trots verwelkomden wij 114 gasten van 55 organisaties uit alle windstreken van ons land op het monumentale complex Het Oude Magazijn, onderdeel van De Wagenwerkplaats in Amersfoort. Kennis, ervaringen en nieuwe ontwikkelingen werden met elkaar gedeeld in diverse vormen. Vele positieve reacties over het gevarieerde programma en gekozen locatie. En ja, uiteraard hielp de zon ook een handje.

In de ochtend stond Danny Bosman stil bij het samen gaan van LIAS met Inergy. Jankees Lampe, directielid Inergy, voegde zich op het podium naast Danny voor een korte introductie. Inergy is een organisatie met ruim 80 medewerkers, gespecialiseerd in business intelligence en data analytics. Met het samengaan is direct enorm veel kennis en expertise beschikbaar om nog meer en betere klantwaarden te leveren: Het nog sneller kunnen verstrekken van nog betere informatie ten behoeve van besluitvorming, sturing en verantwoording. Daarna nam Danny de zaal mee in de product roadmap van LIAS OMNIA, de nieuwe generatie software en opvolger van LIAS Enterprise. Met LIAS OMNIA komt straks alles samen in één nieuwe moderne omgeving en wordt nieuw fundament gevormd voor de vele extra functionele verrijkingen die op stapel staan.

Aansluitend presenteerde Michell Ipskamp de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek en de ondernomen en uitgezette acties in dat kader. Direct daaropvolgend namen Janne van der Zalm en Rob Maillé de zaal mee in een sneak preview van LIAS OMNIA en een interactieve sessie met vragen over gebruikersvriendelijkheid. Ze sloten ook af met de uitnodiging om verzoeken in te dienen om vaker en meer betrokken te raken bij de ontwikkeling van LIAS OMNIA op het gebied van gebruikersvriendelijkheid.

In het volgende deel van de dag konden de genodigden rouleren en telkens keuzes maken uit het bijwonen van een aantal klantpresentaties en het bezoeken van informatiesessies van gevormde en nog te vormen co-creatie teams. We ontvingen veel positieve reacties over de inbreng van onze gastsprekers van een viertal gemeenten.

De dag werd aan einde nog even doorgenomen en met een lach afgesloten door stand-up comedian Tom Sligting.

We ontvingen veel positieve reacties en zien dan ook met plezier uit naar het volgende evenement samen!

 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Inergy steunt de Voedselbank

Inergy steunt de Voedselbank

Traditiegetrouw stuurt Inergy geen kerstkaarten en -pakketten naar klanten en relaties in de decembermaand. In plaats daarvan steunen we een...

Lees verder

Terugblik op het Data & Analytics Event 2022

Terugblik op het Data & Analytics Event 2022

Donderdag 17 november vond, speciaal voor onze klanten, het Data & Analytics Event plaats op ons kantoor in Woerden. We...

Lees verder

SqlDBM en Inergy kondigen samenwerking aan

SqlDBM en Inergy kondigen samenwerking aan

Inergy gaat samenwerken met SqlDBM als Silver Partner, met een focus op digitale exposure en cloudadoptiestrategie. Hiermee worden klanten ondersteund door...

Lees verder