Snel naar content
mensen staan gezellig wat te drinken op de lias klantendag

Klantendag LIAS 2018 zeer geslaagd

De 17e jaarlijkse editie van onze LIAS klantendag is geslaagd!

Met veel dank en trots verwelkomden wij 114 gasten van 55 organisaties uit alle windstreken van ons land op het monumentale complex Het Oude Magazijn, onderdeel van De Wagenwerkplaats in Amersfoort. Kennis, ervaringen en nieuwe ontwikkelingen werden met elkaar gedeeld in diverse vormen. Vele positieve reacties over het gevarieerde programma en gekozen locatie. En ja, uiteraard hielp de zon ook een handje.

In de ochtend stond Danny Bosman stil bij het samen gaan van LIAS met Inergy. Jankees Lampe, directielid Inergy, voegde zich op het podium naast Danny voor een korte introductie. Inergy is een organisatie met ruim 80 medewerkers, gespecialiseerd in business intelligence en data analytics. Met het samengaan is direct enorm veel kennis en expertise beschikbaar om nog meer en betere klantwaarden te leveren: Het nog sneller kunnen verstrekken van nog betere informatie ten behoeve van besluitvorming, sturing en verantwoording. Daarna nam Danny de zaal mee in de product roadmap van LIAS OMNIA, de nieuwe generatie software en opvolger van LIAS Enterprise. Met LIAS OMNIA komt straks alles samen in één nieuwe moderne omgeving en wordt nieuw fundament gevormd voor de vele extra functionele verrijkingen die op stapel staan.

Aansluitend presenteerde Michell Ipskamp de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek en de ondernomen en uitgezette acties in dat kader. Direct daaropvolgend namen Janne van der Zalm en Rob Maillé de zaal mee in een sneak preview van LIAS OMNIA en een interactieve sessie met vragen over gebruikersvriendelijkheid. Ze sloten ook af met de uitnodiging om verzoeken in te dienen om vaker en meer betrokken te raken bij de ontwikkeling van LIAS OMNIA op het gebied van gebruikersvriendelijkheid.

In het volgende deel van de dag konden de genodigden rouleren en telkens keuzes maken uit het bijwonen van een aantal klantpresentaties en het bezoeken van informatiesessies van gevormde en nog te vormen co-creatie teams. We ontvingen veel positieve reacties over de inbreng van onze gastsprekers van een viertal gemeenten.

De dag werd aan einde nog even doorgenomen en met een lach afgesloten door stand-up comedian Tom Sligting.

We ontvingen veel positieve reacties en zien dan ook met plezier uit naar het volgende evenement samen!

 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Op maandag 15 april is de Voorjaarsnota 2024 gepubliceerd. In deze nota is aangegeven dat de oploop van de opschalingskorting...

Lees verder

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

In de afgelopen weken hebben onze collega’s Joost Henskens, Suzanne Westland, Beyza Yilmaz en Danielle Pels vanuit JINC sollicitatietraining gegeven...

Lees verder

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

De LIAS Gebruikersdag 2024 in Vianen was een dynamische en informatieve bijeenkomst die werd bezocht door ruim 200 klanten van...

Lees verder