Meer dan 80% van alle data verzameld door bedrijven blijft nog onbenut. Relevante inzichten komen zo nooit aan het oppervlak. De opkomst van Big Data mag – wat Inergy betreft – in het rijtje van innovatieve ontwikkelingen als het internet en smartphones geschaard worden. Want in de analyse van data gaan grenzeloze mogelijkheden schuil.

Realistische inzichten
Toch wordt Big Data nog niet van harte omarmt. We zien bij veel bedrijven een aarzeling om de technologie in te zetten. Logisch ook: als je geen goed idee hebt van wat Big Data op kan leveren, ben je ook niet geneigd erin te investeren.

Voor ondernemingen die zonder grote investeringen het potentieel van Big Data willen verkennen heeft Inergy de Big Data Experience. In dit traject verzamelen we de gegevens die binnen je bedrijf aanwezig zijn. Deze verrijken we – waar nodig – met externe data van informatieleveranciers of open databronnen. Samen met jouw informatieanalisten zetten we dit om in waardevolle informatie, nieuwe inzichten en nieuwe kansen.

Samen op ontdekkingsreis?
Wij zijn ervan overtuigd dat succes geen toeval is. We nodigen je daarom uit met ons op ontdekkingsreis in de datastromen van je organisatie te gaan, nieuwe KPI’s te ontdekken en tot verrassende inzichten te komen.

De Data Discovery Experience biedt tegen een geringe investering vrijwel altijd  inzichten in klant(gedrag) en producten waarmee je direct processen, beslissingen en strategieën kunt optimaliseren.

Geschreven door Frank Habers op

Ik ben Frank Habers en ik werk als Business Developer en BI Consultant bij Inergy. Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem gerust contact met me op via frank.habers@inergy.nl.