Op dit moment heeft Inergy zo’n vijftig professionals in huis met expertise in Business Intel- ligence (BI) en Analytics. Daarnaast is er een flexibele schil van 150 experts. Deze experts worden allemaal gezien als onderdeel van de Inergy familie. Maar wat doen zij precies en welke functiebenamingen kennen ze? Oftewel: wie zijn de Inergy Specialisten? Tessa Flink stelt ze graag aan je voor.

ONTWIKKELAAR (Data Engineer, MS Solution Developer, ETL Developer, BI Ontwikkelaar, Platform Engineer, BI Developer, BI Ontwikkelaar, Software Engineer Data)

Als ontwikkelaar ben je medeverantwoordelijk voor design, build van Business Intelligence en Data Warehouse Solutions. Je bent in staat klanten te adivseren over de technische implementatie van Microsoft BI oplossingen en het advies te realiseren. Daarnaast ben je gesprekspartner in projecten om informatiebehoeften scherp te krijgen en deze te vertalen naar concrete en structurele oplossingen.

Margriet Wesseling

Margriet Wesseling:

“Het bouwen van een datawarehouse is vaak aanleiding om de bronsystemen op te schonen en netjes te houden. Want ‘garbage in is garbage out’.”

BI ARCHITECT (Informatie Architect, Data Architect, BI & Analytics Architect, Data Warehouse Architect, Data Platform Architect)

Als BI Architect ontwerp je een oplossing voor vraagstukken op het gebied van Data en Analytics. Je begeleidt de implementatie met een team, waarin je het overzicht houdt over alle aspecten van de oplossing en de impact ervan op het huidige IT landschap en de business processen van de klant. Ook voer je verbeteringen door in bestaande functionaliteiten om de bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Michiel Brunt:

“Aan de basis staan van slimme oplossingen die de klant helpen om beter zaken te doen. Door het verbinden van technologie met de business behoeften van de klant. Een geweldig vak om je iedere dag vol passie in te storten!”

DATA SCIENTIST (Machine Learning Expert, BI Consultant, Performance Analist, Data Expert)

Als Data Scientist bouw je modellen en algoritmes die inzicht bieden in complexe business vraagstukken en de performance verbeteren. Je ontwerpt, bouwt en implementeert statistische en kwantitatieve modellen. Daarnaast ben je gesprekspartner voor je stakeholders en geef je gericht adviezen aan onze klanten door complexe theorie te vertalen naar de praktijk met klantwaarde.

Peter in 't Zandt

Peter in ’t Zandt:

“Als Data Scientist is het mijn uitdaging om klanten te helpen met complexe vraagstukken. Je bent constant op zoek naar patronen in de data en probeert de onderliggende verbanden te herkennen. Altijd met als doel: waarde creëren voor de klant. De kracht van data is vaak veel groter dan gedacht. De verbaasde blik van klanten is goud waard.”

DATA ANALIST (Reporting Analist, BI Developer, Front-End Developer, Power BI Consultant, Rapporten Bouwer)

Als Data Analist maak je data inzichtelijk. Je zorgt ervoor dat grote hoeveelheden bedrijfsdata inzichtelijk worden. Dit doe je door grote databestanden te verzamelen en te analyseren. Je legt verbanden en bouwt duidelijke rapportages en dashboards in bijvoorbeeld Power BI.

 

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws van Inergy? Schrijf je in voor onze Data & Analtycis en/of LIAS nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update.