Realiseer jouw ambities met de Analytics Roadmap

Wil je meer handvatten om te bepalen waarvoor je analytics wilt inzetten binnen jouw organisatie? De Analytics Roadmap brengt jouw huidige situatie in kaart en definieert de stappen die je moet zetten om jouw gewenste situatie te bereiken. Daarmee zet je de eerste stap naar het creëren van een datagedreven organisatie.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze Analytics Roadmap jou oplevert

  • Een breedgedragen plan
  • Een heldere businesscase
  • Strategie voor nu en de toekomst

Wat jij van ons kan verwachten

01. Een breedgedragen plan

Op basis van jouw strategische en tactische prioriteiten creëren we een plan van aanpak met concrete doelen en hypotheses. Daarbij betrekken we stakeholders uit alle disciplines van jouw organisatie. Zo weten we wat er speelt binnen je organisatie en creëren we draagvlak. Op die manier wordt je strategie voor analytics breed uitgedragen binnen jouw organisatie.

 02. Een heldere businesscase

De Analytics Roadmap geeft inzicht in jouw processen en hoe je die beter en efficiënter kan inrichten. Zowel kwantitatieve als de kwalitatieve voordelen beschrijven wij in een begeleidende businesscase, met een indicatie van de kosten.

03. Strategie voor nu en de toekomst

Om snel te profiteren van de verbeterde analytics-omgeving inventariseer je met de Analytics Roadmap mogelijke quick wins die tussentijds gerealiseerd kunnen worden. Ook krijg je inzicht hoe je op middellange- en lange termijn profiteert van analytics door dit onderdeel te maken van jouw organisatie.

Peter Boumans

Contact

Wil jij ook meer waarde uit jouw data halen? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Boumans via peter.boumans@inergy.nl

    Bekijk al onze oplossingen voor finance