Realiseer uw ambities met de Analytics Roadmap

Wilt u meer handvatten om te bepalen waarvoor u analytics wilt inzetten binnen uw organisatie? De Analytics Roadmap brengt uw huidige situatie in kaart en definieert de stappen die u moet zetten om uw gewenste situatie te bereiken. Daarmee zet u de eerste stap naar het creëren van een datagedreven organisatie.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze Analytics Roadmap u oplevert

  • Een breedgedragen plan
  • Een heldere businesscase
  • Strategie voor nu en de toekomst

Wat u van ons kunt verwachten

01. Een breedgedragen plan

Op basis van uw strategische en tactische prioriteiten creëren we een plan van aanpak met concrete doelen en hypotheses. Daarbij betrekken we stakeholders uit alle disciplines van uw organisatie. Zo weten we wat er speelt binnen uw organisatie en creëren we draagvlak. Op die manier wordt uw strategie voor analytics breed uitgedragen binnen uw organisatie.

 02. Een heldere businesscase

De Analytics Roadmap geeft inzicht in uw processen en hoe u die beter en efficiënter kunt inrichten. Zowel kwantitatieve als de kwalitatieve voordelen beschrijven wij in een begeleidende businesscase, met een indicatie van de kosten.

03. Strategie voor nu en de toekomst

Om snel te profiteren van de verbeterde analytics-omgeving inventariseert u met de Analytics Roadmap mogelijke quick wins die tussentijds gerealiseerd kunnen worden. Ook krijg u inzicht hoe u op middellange- en lange termijn profiteert van analytics door dit onderdeel te maken van uw organisatie.

Peter Boumans

Contact

Wilt u ook meer waarde uit uw data halen?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Boumans via peter.boumans@inergy.nl

Bekijk al onze oplossingen voor finance