Optimaliseer uw IT-processen

Haal meer uit uw business intelligence met de BI Audit van Inergy. Kom erachter of u de volledige potentie van uw software en hardware benut. Krijg niet alleen een beter beeld van de technologie, maar ook van uw gebruik en processen. Als resultaat krijgt u praktische, haalbare verbetervoorstellen voor de korte én de lange termijn.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze BI Audit u oplevert

  • Veel inzicht, in korte tijd
  • Behoefte van gebruik in kaart
  • Beproefde methode

Wat u van ons kunt verwachten

01. Veel inzicht, in korte tijd

Binnen 3 tot 6 weken heeft u inzicht in uw BI-oplossingen en of u klaar bent voor de toekomst. Welke onderdelen kunt u verbeteren? Waar liggen de risico’s? En hoe bespaart u kosten? U krijgt antwoord op al deze vragen, zodat u uw organisatie nog beter kunt ondersteunen.

02. Behoefte van gebruik in kaart

Beschikken gebruikers in uw organisatie over te weinig mogelijkheden om rapportages, analyses en dashboards te maken? Of worden uw oplossingen nauwelijks gebruikt, omdat ze niet meer aansluiten op de huidige wensen van gebruikers? U komt erachter met deze audit.

03. Beproefde methode

Met slechts een minimale inspanning krijgt u inzicht in uw totale landschap om bij te sturen. Op basis van diepgaande kennis en ervaring hebben we een aanpak ontwikkeld waarmee we snel en effectief te werk gaan.

Peter Boumans

Contact

Weten hoe uw organisatie ervoor staat op het gebied van analytics en BI?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Boumans via peter.boumans@inergy.nl

Bekijk al onze oplossingen voor finance