Optimaliseer jouw IT-processen

Haal meer uit jouw business intelligence met de BI Audit van Inergy. Kom erachter of je de volledige potentie van jouw software en hardware benut. Krijg niet alleen een beter beeld van de technologie, maar ook van jouw gebruik en processen. Als resultaat krijg je praktische, haalbare verbetervoorstellen voor de korte én de lange termijn.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze BI Audit jou oplevert

  • Veel inzicht, in korte tijd
  • Behoefte van gebruik in kaart
  • Beproefde methode

Wat jij van ons kan verwachten

01. Veel inzicht, in korte tijd

Binnen drie tot zes weken heb je inzicht in jouw BI-oplossingen en of je klaar bent voor de toekomst. Welke onderdelen kan jij verbeteren? Waar liggen de risico’s? En hoe bespaar je kosten? Je krijgt antwoord op al deze vragen, zodat je jouw organisatie nog beter kan ondersteunen.

02. Behoefte van gebruik in kaart

Beschikken gebruikers in jouw organisatie over te weinig mogelijkheden om rapportages, analyses en dashboards te maken? Of worden jouw oplossingen nauwelijks gebruikt, omdat ze niet meer aansluiten op de huidige wensen van gebruikers? Je komt erachter met deze audit.

03. Beproefde methode

Met slechts een minimale inspanning krijg je inzicht in jouw totale landschap om bij te sturen. Op basis van diepgaande kennis en ervaring hebben we een aanpak ontwikkeld waarmee we snel en effectief te werk gaan.

Peter Boumans

Contact

Weten hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van analytics en BI? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Boumans via peter.boumans@inergy.nl

    Bekijk al onze oplossingen voor finance