Voorspel de uitkomsten van aanvragen en verhoog uw conversie

Verbeter de hitratio op aanvragen voor uw dienstverlening. Krijg inzicht in de variabelen die een positief of negatief effect hebben op aanvragen en ontdek bij welke potentiële klanten u de grootste kans van slagen heeft.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze Hitratio Solution u oplevert

  • Verhoging van conversie
  • Efficiëntere operationele processen
  • Verhoogde klanttevredenheid

Wat u van ons kunt verwachten

01. Verhoging van conversie

Als financieel dienstverlener zoekt u vooral naar kwaliteit van uw acquisities, in plaats van kwantiteit. Door uw eigen data te combineren met externe data, creëren we een slim algoritme. Daarmee voorspellen we voor u hoe groot de kans is dat een aanvraag ook leidt tot een nieuwe klant. Zo kunt u zich richten op klanten waar u een grote kans van slagen heeft en minimaliseert u foutmarges. Vervolgens kunt u met micromarketing tijdens het aanvraagproces klanten met een middelmatige conversiekans positief stimuleren.

02. Efficiëntere operationele processen

Krijg het juiste inzicht om uw adviseurs gericht te sturen. Op basis van krachtige analyses weet u precies of u de juist doelgroep benadert en waar uw kansen liggen. Daarnaast ziet u ook direct welke operationele processen u moet veranderen om de juiste klanten te werven.

03. Verhoogde klanttevredenheid

Voorkom dat u klanten misloopt, omdat kansrijke aanvragen lang in de wachtrij staan. Met deze oplossing handelt u aanvragen die een grote kans van slagen hebben eerder af. Zo kunt u belangrijke klanten snel helpen en komen ze tevreden bij u binnen. Vervolgens heeft u ruimte voor het werven van klanten die meer tijd vergen.

Peter Boumans

Contact

Wilt u de hitratio van uw aanvragen verhogen?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Boumans via peter.boumans@inergy.nl

Bekijk al onze oplossingen voor finance