Voorspel de uitkomsten van aanvragen en verhoog jouw conversie

Verbeter de hitratio op aanvragen voor jouw dienstverlening. Krijg inzicht in de variabelen die een positief of negatief effect hebben op aanvragen en ontdek bij welke potentiële klanten jij de grootste kans van slagen hebt.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze Hitratio Solution jou oplevert

  • Verhoging van conversie
  • Efficiëntere operationele processen
  • Verhoogde klanttevredenheid

Wat jij van ons kan verwachten

01. Verhoging van conversie

Als financieel dienstverlener zoek je vooral naar kwaliteit van jouw acquisities, in plaats van kwantiteit. Door jouw eigen data te combineren met externe data, creëren we een slim algoritme. Daarmee voorspellen we voor je hoe groot de kans is dat een aanvraag ook leidt tot een nieuwe klant. Zo kan jij je richten op klanten waar je een grote kans van slagen hebt en minimaliseer je foutmarges. Vervolgens kan je met micromarketing tijdens het aanvraagproces klanten met een middelmatige conversiekans positief stimuleren.

02. Efficiëntere operationele processen

Krijg het juiste inzicht om jouw adviseurs gericht te sturen. Op basis van krachtige analyses weet je precies of je de juiste doelgroep benadert en waar jouw kansen liggen. Daarnaast zie je ook direct welke operationele processen je moet veranderen om de juiste klanten te werven.

03. Verhoogde klanttevredenheid

Voorkom dat je klanten misloopt, omdat kansrijke aanvragen lang in de wachtrij staan. Met deze oplossing handel je aanvragen die een grote kans van slagen hebben eerder af. Zo kan je belangrijke klanten snel helpen en komen ze tevreden bij je binnen. Vervolgens heb je ruimte voor het werven van klanten die meer tijd vergen.

Peter Boumans

Contact

Wil jij de hitratio van je aanvragen verhogen? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Boumans via peter.boumans@inergy.nl

    Bekijk al onze oplossingen voor finance